Bovenooglidcorrectie ervaring
Mevr. Milder

Mevr. Milder

Ervaring

Mevrouw Milder had last van haar zware oogleden. De ooglidcorrectie door drs. Erik Laban werd volledig vergoed door de zorgverzekering.

Mevr. Milder (61): “Twee jaar geleden ben ik al bij de plastisch chirurg in het ziekenhuis geweest om iets aan mijn zware oogleden te laten doen. De chirurg bekeek me en ik proefde uit zijn houding dat hij mijn klacht maar onzin vond. Van de zorgverzekeraar moest ik een selfie opsturen, zodat ze konden beoordelen of ik voor vergoeding in aanmerking kwam. Na een paar dagen kreeg ik al te horen dat er geen medische noodzaak was.

Ik heb er twee jaar in berust met wisselende klachten maar ik kreeg er steeds meer last van. Ik had echt hinder van mijn oogleden, het voelde zwaar en verdrietig en het irriteerde heel erg. Uiteindelijk dacht ik: dan betaal ik het maar zelf.

Eerder al had ik bij Velthuis kliniek ontsierende rode adertjes laten laseren. Ik werd er zo correct en prettig behandeld, dat doet je ontzettend goed. Nu ging ik vragen of ze mijn oogleden wilden doen. Tijdens de eerste afspraak zijn er meteen foto’s gemaakt, niet alleen van de voorkant maar ook van de zijkant. Dat geeft een goed beeld en dan zie je werkelijk wat er aan de hand is. De foto’s waren blijkbaar direct overtuigend want ik kreeg al snel bericht dat de ingreep vergoed zou worden.

Dokter Laban vertelde heel duidelijk wat er ging gebeuren. Hij was heel zakelijk en duidelijk, daar voelde ik me prettig bij. Een week later al kon ik geholpen worden. Ik was best zenuwachtig, je moet toch de regie uit handen geven. Heel fijn was dat dokter Laban me zelf op kwam halen en meenam naar de behandelkamer. Dat gaf vertrouwen en deed me heel goed. Ik ging op de behandeltafel liggen en binnen no time was het klaar. Toen ik weer rechtop mocht zitten, leek het alsof er een hek van mijn hoofd getild was. Dat hele zware stuk was weg, het luchtte meteen op. De dagen na de ingreep ben ik erg blauw geweest. Ik ging zelfs niet met een zonnebril op de hond uitlaten, ik heb me echt anderhalve week verstopt. Maar het was het zó waard. Behalve dat ik een stuk vermoeidheid kwijt ben, ben ik ook van die zware oogleden af. Ik kan me weer goed opmaken en merkte dat ik ineens makkelijk mascara op kon doen. Ik kijk weer fris in de spiegel en als er foto’s gemaakt worden, kijk ik zonder problemen recht in de lens. Dat had ik al een hele tijd niet meer gedaan.

Ik ben echt razend enthousiast en had het veel eerder moeten doen. Velthuis kliniek is gewoon keurig. Niet overdreven, geen toeters en bellen maar gewoon: een eerlijk verhaal.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten