Mevr. Baas - Velthuis kliniek
Mevr. Baas

Mevr. Baas

Ervaring

"Een goede conditie van mijn huid vind ik erg belangrijk."

"Voor mijn representatieve baan is een goede conditie van de huid erg belangrijk. Vooral als je wat ouder wordt is het niet meer voldoende om alleen naar de schoonheidsspecialist te gaan. Vergelijk het met sporten: vroeger was ik met twee keer per week sporten helemaal fit en strak, maar nu moet ik er steeds meer voor doen.

Ik ben een aantal jaren geleden al eens door dr. Peter Velthuis behandeld met een chemische peeling. Omdat ik een pigmentvlekje had dat steeds terugkwam verwees dr. Velthuis mij naar de afdeling huidverbetering binnen de Velthuis Kliniek. Het pigmentvlekje is behandeld met IPL en was na de eerste behandeling direct weg. Helaas komt het nu wel eens terug en dus laat ik het gewoon jaarlijks behandelen.

In het gesprek met de huidtherapeute werd een uitgebreide analyse van mijn huid gemaakt. Een combinatiebehandeling van mesotherapie met een peeling zou voor mij het beste resultaat opleveren. De huidtherapeute was heel professioneel en schepte een duidelijke verwachting over het resultaat van de behandeling.

Het mooie van huidverbetering is dat het een geleidelijk proces is. Na een paar keer zie je er echt frisser uit. Je huid is wat voller en lijkt daardoor strakker. Mensen denken vaak dat ik lekker op vakantie ben geweest als ik een behandeling heb gehad. Ik heb direct een abonnement voor zes keer afgesloten en ga het nu drie keer per jaar goed bijhouden. Want dit resultaat wil ik graag zo houden."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten