Manon - Velthuis kliniek
Manon

Manon

Ervaring

14-11-2013 Manon: “Ik heb het echt voor mezelf gedaan”

Manon (31): “Op mijn veertiende stopten mijn borsten met groeien. Ik heb nog lang gehoopt dat ze toch wat groter zouden worden, maar dat gebeurde niet. Totdat ik zwanger werd en borstvoeding gaf: toen had ik eindelijk de cupmaat die ik wilde. Helaas was het volume toen ik stopte met de borstvoeding ook meteen weer verdwenen. Maar die periode was voor mij wel de bevestiging: ik wil een borstvergroting.

In die periode zag ik op de televisie een uitzending van ‘Een Nieuw Begin’ waarin ook de Velthuis kliniek te zien was. Er zit een vestiging hier in de buurt en de kliniek staat heel goed bekend, dus had ik meerdere redenen om hier een afspraak te maken.

Het eerste consult bij dr. Karine Oostrom was heel geruststellend. Het was toeval dat ik bij een vrouwelijke arts kwam – en een mannelijke arts had ik ook prima gevonden – maar dit was toch wel heel fijn. Ze heeft uitgelegd welke implantaten ze het beste vond en ik mocht meteen passen. Toen ik mezelf in de spiegel zag, wist ik zeker: dit is precies wat ik wil. Ik heb meteen een paar foto’s gemaakt met mijn telefoon, zodat ik steeds even kon kijken hoe het zou gaan worden.

De dag van de operatie ben ik heel goed opgevangen in de kliniek. Ik zag er ook niet tegenop, want ik wilde zó graag… De ingreep is best meegevallen, ik heb heerlijk geslapen. Nog voor ik ’s middags naar huis ging, mocht de drain eruit en daar was ik heel blij om. De zwelling was ook snel verdwenen. Ik had alleen de pech dat ik vrij lang last van napijn had, wel 10 tot 14 dagen. Maar daarna ging het al snel weer goed.

De operatie is nu drie maanden geleden en ik ben heel erg blij met het resultaat. Het is precies de maat geworden die ik wilde, niet te groot want dat zou niet bij me passen. Het valt eigenlijk niemand op en dat is prima, want ik heb het echt voor mezelf gedaan. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en voel me niet meer onzeker. En ik heb eindelijk geen vullingen meer nodig!”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten