Ervaringsverhaal van een borstvergroting - Velthuis kliniek

Madelief

Ervaring

Madelief hoefde geen enorme borsten – maar die A-cup was ze zat. Met haar nieuwe cup C is ze meer dan tevreden!

Madelief (47): “Lingerie kopen, daar werd ik vroeger chagrijnig van. Het is zó frustrerend als niets leuk staat zonder push-up. Zelfs 75A was nog te ruim. Daar werd ik soms best neerslachtig van. Maar inmiddels vind ik shoppen één van de leukste dingen. Dat ik gewoon iets moois kan kiezen wat ook nog leuk staat, dat is heerlijk! Ik heb mijn hele leven al een kleine cupmaat gehad. Na mijn scheiding besloot ik dat het tijd was om goed voor mezelf te gaan zorgen. En ik dacht: als ik wat wil laten doen, moet ik er nu voor gaan. Ik werd niet meer tegengehouden door redenen van anderen, ik wilde dit puur voor mezelf.

Op internet vond ik verschillende klinieken waar je voor een borstvergroting terecht kunt. Bij Velthuis kliniek viel het me op dat er over het voortraject met fysiotherapie zo goed nagedacht was. Hier kijken ze echt of pijn beter kan worden bestreden en hoe je zo weinig mogelijk last hebt. Dat sprak me aan. De foto’s van voor en na hielpen ook, daarop kun je duidelijk zien wat het resultaat kan zijn.

Dr. Van Adrichem legde tijdens het consult heel goed uit wat er zou aan gebeuren. Het passen van protheses in een beha gaf een heel goed beeld. Achteraf kan ik zeggen dat het precies zo geworden is als het er toen uitzag. Wat mij opviel, is dat ook de risico’s besproken werden. Dat gaf me vertrouwen; als je net doet alsof die risico’s er niet zijn, klopt er iets niet.

De operatie zelf viel mee. Ik was nog nooit onder narcose geweest, maar iedereen was zo lief en zorgzaam, dat vond ik echt opvallend. Een borstvergroting is best een pittige ingreep, maar dankzij alle eerlijke voorlichting over de operatie en het herstel weet je wel wat je kunt verwachten. Dat is prettig. We zijn nu een aantal maanden verder en ik ben hartstikke tevreden met het resultaat. Het is precies geworden zoals ik had gehoopt. Dr. Van Adrichem heeft heel goed gekeken naar mijn lichaamsbouw: hoe lang ben je, hoe groot zijn je billen en hoe krijg je alles in evenwicht? Daarom ziet het resultaat er ook heel natuurlijk uit. Jurkjes, lingerie: alles staat nu leuker. Ik voel me daardoor veel zekerder. Niet dat ik zo onzeker was hoor, maar ik zit wel lekkerder in mijn vel. Ik kan het natuurlijk niet vergelijken, maar ik denk dat de fysiotherapie wel geholpen heeft. Het herstel verliep echt heel goed. En het is ook fijn dat je na de ingreep toch twee extra controlemomenten hebt. Dan weet je zeker dat het allemaal goed gaat.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten