Lenneke - Velthuis kliniek
Lenneke

Lenneke

Ervaring

"Mijn rug is vergroeid en mijn ruggengraat verdraaid, daardoor viel mijn rechterborst eigenlijk helemaal weg."

"Die afwijking kun je corrigeren door middel van een grote operatie waarbij je ribben gebroken moeten worden. Maar met een borstvergroting kan het ook en dat vond ik een stuk minder risicovol.

Tijdens het consult stelde dr. Moojen-Zaal voor om aan beide kanten een prothese te plaatsen, omdat mijn borsten van vorm verschilden. We hebben bekeken wat mij stond en hoe groot we moesten gaan. Daarbij is dan niet de cupmaat van belang maar vooral wat mooi bij je past. Tijdens het passen had ik nog het idee: jee, wat zijn ze groot. Maar iedereen vond dit voor mij de juiste keuze.

De operatie ging helemaal goed. De eerste week leken mijn borsten nog steeds veel te verschillen, maar dat kwam door de zwelling. Toen die was verdwenen waren ze mooi gelijk en had ik meteen het gevoel dat dit de juiste maat voor mij was.

Ik ben enorm blij met het resultaat. Je ziet er eigenlijk niets van, zo natuurlijk is het geworden. Maar mensen die mij kennen, merken dat ik zelfverzekerder ben. Ik sta wat rechter en zit beter in mijn vel. Ook beweeg ik me makkelijker - ik hoef er nu niet meer over na te denken dat 1 behacup niet gevuld is. Ik ben echt heel blij."

Lenneke1c

Lenneke2c

Lenneke3c


Mentor CPG 322, 375 re, CPG 321, 315cc

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten