Ervaringsverhaal borstvergroting - Velthuis kliniek
Ervaringsverhaal borstvergroting

Ervaringsverhaal borstvergroting

Ervaring

Kim Dijkhuis had cup AA en voelde zich daardoor minder vrouw. Drs. Xander Bakker gaf haar nieuwe borsten – én meer zelfvertrouwen.

Kim Dijkhuis (33): “Na twee kinderen had ik vrijwel geen borsten meer over. Links zat nog wel iets maar rechts was het helemaal vlak. Als ik in de spiegel keek, voelde ik me steeds minder vrouw. Het is niet dat anderen er ooit iets van gezegd hebben, maar mijn gevoel zei: dit wil ik niet meer. Op televisie had ik programma’s gezien waaraan Velthuis kliniek meewerkte. En ik kende ook iemand die daar een ooglidcorrectie had laten doen. Ik hoorde er goede verhalen over, dus heb ik een afspraak gemaakt voor een eerste consult. Het gesprek met drs. Xander Bakker verliep goed, ik voelde me prettig en al mijn vragen werden goed beantwoord. Maar het was ook een beetje overweldigend. Ik heb twee protheses gepast en dat was toch niet precies wat ik graag wilde hebben. Thuis ben ik me er erin gaan verdiepen en heb ik ook foto’s opgezocht van hoe mijn nieuwe borsten eruit zouden moeten zien. Toen heb ik gebeld en gevraagd of ik nog een keer op consult mocht. Dat was geen probleem. Ik heb de foto’s laten zien aan dokter Bakker en toen ronde protheses gepast in een iets grotere maat. En ja: toen was ik helemaal blij!

De dag van de operatie was ik heel zenuwachtig. Ik was nog nooit onder narcose geweest en was bang dat ik niet in slaap zou vallen. De verpleegkundige heeft me ontzettend goed geholpen en gerustgesteld. Ik werd naar de operatiekamer gereden, ben lekker gaan slapen en toen ik wakker werd was het klaar.

De eerste twee weken heb ik veel last gehad. Ik wist van tevoren wel dat je veel pijn kunt hebben, ik had ook genoeg ervaringsverhalen gelezen. Maar op die pijn kun je je toch moeilijk voorbereiden. Na zes weken kon ik mijn arm weer gewoon omhoog doen en een beetje stofzuigen, toen was ik weer mobiel.

Ik heb nu cup 70D. Dit past goed bij mijn lichaam, het is echt heel mooi geworden en precies zoals ik het wilde hebben. Ik ben echt heel blij. Met mijn nieuwe borsten voel ik me toch wel iets zekerder. Ik loop er niet mee te koop en draag ook geen andere kleding, maar ik hoef nu ook niets meer te verbergen.

Het herstel was pittig, maar met het resultaat ben ik enorm blij.”

Kim dijkhuis voor na

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten