De borstvergroting van José
Jose

Jose

Ervaring

Mevr. Veerman vond haar borstvergroting een pittig traject. Maar met het eindresultaat is ze enorm tevreden.

José Veerman (45): “Van jongs af aan was ik niet echt tevreden over mij borsten en na mijn zwangerschappen had ik helemaal niets meer over. Het ging me steeds meer dwarszitten maar ik hield dat voor mezelf. Totdat we op een avond het tv-programma ‘Lelijke Eendjes’ zaten te kijken, waarin een vrouw een borstvergroting kreeg. Ik wilde het eerst niet zien en zapte weg. Maar later heb ik toch gekeken en besefte ik: dat wil ik ook. Ik heb meteen gebeld naar Velthuis kliniek om een afspraak te maken.

Ik was best zenuwachtig voor het eerste consult, maar dr. Moojen gaf me meteen goed gevoel. Toen ik de eerste implantaten mocht passen, dacht ik: wauw. Je gaat van niets naar iets en dat voelt fantastisch. Maar dr. Moojen was niet helemaal tevreden en liet me een iets grotere maat passen. Ik dacht: jeetje… Maar na haar uitleg dat het snel went en dat die grotere maat beter bij me zou passen, heb ik daar toch voor gekozen.

De operatie viel mee, maar de weken erna vond ik heel heftig. Ik heb geen pijn gehad maar heb me wel heel onzeker gevoeld. Ik was heel moe van de narcose en heb best lang moeten herstellen. Je kunt weinig die eerste weken en dan ga je toch liggen malen. Elke keer als ik een steek voelde, dacht ik: het gaat vast niet goed. Op internet lees je allemaal vreselijke verhalen, daar kun je jezelf helemaal gek mee maken. Of juist verhalen van vrouwen die na een week alweer aan het stofzuigen zijn. Als je niet lekker in je vel zit, zijn social media niet echt een aanrader. Dat is wel iets wat ik andere vrouwen mee zou willen geven: bereid je goed voor op die onzekerheden, weet waar je aan begint en laat je niet gek maken!

Ik vond het een pittig traject, maar wat je ervoor terugkrijgt is geweldig. Mijn borsten zijn supermooi geworden. Vroeger zeiden mensen vaak dat ik zo mager was, maar nu krijg ik complimenten dat ik zo mooi slank ben. Mijn lichaam is nu meer in verhouding. Eindelijk ben ik zoals ik hoor te zijn. Ik kijk weleens naar foto’s van andere borstcorrecties, maar die van mij zijn toch het allermooist. Ik ben heel blij dat dr. Moojen me adviseerde een maatje groter te namen. Ze heeft het super gedaan, ik denk dat je nergens in betere handen bent.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten