Borstvergroting ervaringsverhaal
Isabel

Isabel

Ervaring

Isabel onderging een borstvergroting bij drs. Yvonne Smulders. “Het is heerlijk dat mijn lichaam nu weer in verhouding is.”

Isabel (32): “Nadat ik vijftien kilo was afgevallen, was er weinig over van mijn borsten. Ik heb nooit veel volume gehad, maar nu had ik nog maar een cup A. Ik had het gevoel dat ik in een kinderlichaam zat, terwijl ik me juist meer vrouw wilde voelen. Het stoorde mij zo dat ik er wat aan wilde laten doen. Ik heb er een jaar over nagedacht en toen besloten om het te doen. Nu kan het nog makkelijk, omdat ik geen kinderen heb. Er is niets wat me tegenhield en ik wist zeker dat ik er gelukkig van zou worden.

Mijn zus heeft ook een borstvergroting laten doen bij Velthuis kliniek en zij was heel tevreden. Ik heb een afspraak gemaakt en wilde gewoon eens kijken wat er mogelijk is. Op de website zag ik al heel veel mooie foto’s, dus ik ging er met een goed gevoel heen. En ik kwam nog blijer terug. Met drs. Yvonne Smulders heb ik alles besproken. Omdat ik vrij smal ben, had ik zelf al bedacht dat de prothese achter de spier zou komen en ik wilde graag druppelvormige implantaten. Dokter Smulders bevestigde mij hierin, dat gaf een goed gevoel. Ik had echt alle vertrouwen in haar. 

De dag van de operatie was ik niet nerveus, het was meer een gezonde spanning. Ik had er heel veel zin in. In de kliniek werd ik heel fijn opgevangen en ook op de operatiekamer zelf hing een heel relaxte sfeer. Ik heb dokter Smulders voor de operatie ook nog even gezien. Ik was geen anonieme patiënt maar Isabel, ze wisten echt wie ze voor zich hadden.

Na de ingreep ben ik heel misselijk geweest van de narcose. Lichamelijk ging het herstel erg goed. Het was vier dagen een beetje ongemakkelijk met slapen, maar daarna kon ik mezelf weer redden. Hoewel ik me niet beperkt voelde in mijn doen en laten heb ik wel zeven weken vrij genomen van mijn werk. Dat was heel fijn, want je doet toch snel te veel als je weer gaat beginnen. Ik wilde niks forceren en ben na die tijd met een goed gevoel weer aan het werk gegaan.

Het is heerlijk dat mijn lichaam nu weer in verhouding is. Ik ben me niet meer constant bewust van mijn kleine borsten, hoef geen rekening te houden met wat ik aan doe en hoe het staat. Camoufleren hoeft niet meer. Het heeft me zeker ook meer zelfvertrouwen gegeven. In de sauna loop ik nu toch relaxter rond. Ik ben echt heel tevreden.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten