Froukje (41) - Velthuis kliniek
Froukje (41)

Froukje (41)

Ervaring

Froukje (41): Ik voelde me minder zeker met kleding en droeg altijd een beha met vulling.

Toen de jongste vier was en ik mijn handen wat meer vrij had, heb een afspraak gemaakt bij Velthuis kliniek voor een borstvergroting. De voorlichting en begeleiding in de kliniek waren heel goed. Ik twijfelde tussen een B- en een C-cup, maar zowel dr. Moojen-Zaal als de consulente zeiden dat ik prima een C-cup kon hebben. Meteen na de operatie keek ik naar mijn nieuwe borsten en dacht: o jee, is dit niet te groot? Maar nu de zwelling verdwenen is kan ik alleen maar zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben.

Ik was de eerste die meedeed met een onderzoek van dr. Moojen-Zaal naar het effect van fysiotherapie bij een borstvergroting. Voor de ingreep moest ik rekoefeningen doen voor de borstspieren, en na de operatie heb ik vijf keer fysiotherapie gehad. Thuis deed ik oefeningen en ook heb ik drie keer per dag littekenmassage gedaan. Volgens mij heeft dat resultaat gehad: de arts zei dat mijn borsten veel soepeler waren dan bij anderen.

De ingreep zelf is reuze meegevallen. Het inbrengen van het infuus vond ik eigenlijk het vervelendst. Na de operatie heb ik amper pijn gehad, meer een strak en gezwollen gevoel. Ik heb het de eerste twee weken heel rustig aan gedaan en ben toen pas weer gaan werken. Ik krijg veel positieve reacties; mensen vinden het veel mooier zo, het is echt een verbetering. Ik ben me ook anders gaan kleden, je wordt toch zekerder van jezelf."

Prothese: Mentor Siltex Cohesief 3, 295 cc

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten