Ervaring borstverkleining
Eline

Eline

Ervaring

Door haar zware borsten had Eline veel last van haar nek en rug. Een borstverkleining loste dat probleem op.

Eline (56): “Ik had al jaren last van mijn nek omdat ik zware borsten had. In de overgang werden mijn borsten almaar groter, uiteindelijk had ik cup G. Niet alleen de nekklachten werden daardoor erger, ik kreeg ook last van mijn onderrug. Als ik ’s ochtends uit bed kwam, zat de hele boel vast. Mijn huisarts vroeg: zou je niet eens een borstverkleining overwegen? In mijn omgeving kende ik niemand die daar ervaring mee had. En de meeste mensen die ik sprak, raadden de operatie af. ‘Waar begin je aan?’ zeiden ze. Ik dacht: jullie hebben makkelijk praten, maar ik zit met die pijn. Een paar vriendinnen hadden goede ervaringen met Velthuis kliniek, dus ik besloot de gok te nemen.

Zo kwam ik bij dr. Moojen-Zaal terecht. Ik werd heel vriendelijk ontvangen in een gemoedelijke sfeer en ze stelde me meteen op mijn gemak. Ze was heel realistisch in de informatie die ze gaf en heeft me ook wat voorbeelden van haar werk laten zien. Dat gaf vertrouwen dus ik ben ervoor gegaan. Ik dacht: als ik het nu niet doe, doe ik het nooit.

Op de dag van de ingreep kwam ik bij binnenkomst in een warm bad terecht. Dat was zo fijn, ik was helemaal niet bang voor de operatie. Ik heb het gewoon laten gebeuren. Ook toen ik wakker werd, is er goed voor me gezorgd. Iedereen op de zaal kreeg persoonlijke zorg. De pijn is mij enorm meegevallen en de genezing verliep prima. Wel was ik blij dat ik na zes weken eindelijk weer mocht sporten, dat had ik gemist.

Het is nu drie maanden geleden en het gaat heel goed. De littekens beginnen al te vervagen, die zul je straks amper nog zien. De nek- en rugpijn zijn helemaal verdwenen en daar ben ik heel blij mee. Maar minstens zo belangrijk vind ik dat de operatie echt met zorg is uitgevoerd. Er is niet alleen iets weggehaald, ik heb er ook iets moois voor terug gekregen. Ik ben van een G- naar een D-cup gegaan. Er is heel goed gekeken naar de proporties van mijn lichaam en naar wat kon. Dr. Moojen heeft dat prachtig gedaan, ik ben vol lof.

Uiteindelijk is de ingreep me 300% meegevallen. Ik heb mijn hele leven grote borsten gehad en nog nooit zomaar een bikini uit het rek kunnen trekken of tussen de beha’s iets leuks kunnen vinden. Als ik ergens binnenkwam, zag je eerst mijn borsten en dan kwam ik erachteraan. Nu gaan mijn jasjes gewoon dicht. Ik kan iedereen met grote borsten aanraden het ook te doen.”

borstverkleining

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten