Anouk - Velthuis kliniek
Anouk

Anouk

Ervaring

01-04-2014 Anouk (23) is dolblij met de laserontharing van haar oksels en bikinilijn. Als actrice kan ze zich eindelijk onbezorgd omkleden.

Anouk Kalter: “Ik heb vier jaar aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater gestudeerd. Dat betekent dat je heel vaak in kleedkamers staat om te kleden met zowel mannen als vrouwen. Op zich is dat heel normaal in deze wereld, maar ik vond het soms wel lastig. Ik had namelijk best heftige haargroei en was altijd druk bezig om het weg te halen. Dat betekent dus heel veel scheren, harsen, waxen, van alles en nog wat.

Ik wilde me heel graag laten laseren, maar dat is niet goedkoop. Toen ik in 2012 de Jos Brink Penning won waarbij ik wat geld kreeg dacht ik: wat heb ik echt nodig voor mijn werk? En toen was de keuze snel gemaakt: ik wilde definitief laten ontharen.

Inmiddels heb ik zes behandelingen gehad bij huidtherapeut Annelijn van Ierland. Mijn oksels zijn klaar, de bikinilijn moet nog 1 keer. Omdat ik dikke, stugge haren had ging het heel goed en ik ben heel blij met het resultaat. De eerste behandeling was best pijnlijk, dat had ik niet verwacht. Vooral bij mijn bikinilijn waar ik wat littekentjes had, was het gevoelig. Maar inmiddels voel ik er nauwelijks nog iets van. Het duurt ook maar twintig minuten, dus even doorbijten en je bent klaar. En ik heb het er graag voor over: door al dat harsen en scheren had ik altijd uitslag, mijn huid deed pijn en zag rood. Daar voel je je ook niet fijn bij. Nu hoef ik er niet meer zo mee bezig te zijn. Ik kan me gewoon omkleden en kan straks onbezorgd in bikini. Mijn benen wil ik ook nog laten doen, daar ga ik nu voor sparen...”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten