De borstverkleining van Annie
Annie

Annie

Ervaring

Annie gaf zichzelf een prachtig cadeau voor haar 60e verjaardag: een borstverkleining. “Had ik dit maar eerder gedaan!”

Mevr. Annie Koster (61): “Al sinds mijn jeugd had ik hele grote borsten. Als meisje schaamde ik me er al voor. Ik had veel last van mijn rug en was er niet blij mee. Toen ik vorig jaar in een winkel een jasje wilde passen en maat 48 nodig had, vond ik dat zó erg. Later sprak ik er met een kennis over en toen begon ik spontaan te huilen. Ik dacht: ik moet er nu echt iets mee.

Enige tijd later zat ik bij de huisarts voor iets anders en weer kwamen daar de tranen. De huisarts vroeg wat er aan de hand was en ik vertelde dat ik zo’n last had van mijn borsten. De huisarts had goede verhalen gehoord over Velthuis kliniek en adviseerde om daar eens naartoe te gaan. Je moet toch een hoge drempel over, maar bij Velthuis kliniek werd ik zo geweldig ontvangen, dat is met geen pen te beschrijven. Zelfs de receptioniste stelt zich netjes voor en begeleidt je naar de wachtkamer, echt geweldig. Drs. Yvonne Smulders is een hele lieve vrouw die precies begrijpt waarvoor je komt. Ze bekeek mijn borsten en zei: ‘Daar gaan we wat aan doen. Ook onder je armen haal ik wat weg, dan schuur je er niet meer langs.’

Vlak voor de operatie kwam drs. Smulders nog even langs om alles af te tekenen. Ze keek me aan en zei: ‘Zullen we er een mooie C van maken?’ Ze was zo liefdevol, dat vond ik echt geweldig.

De operatie is me heel erg meegevallen. Ik heb maar weinig pijn gehad. Wel had ik de pech dat ik een ontsteking kreeg onder mijn borst, waardoor het herstel wat langer duurde. Maar ik heb me helemaal geen zorgen gemaakt. Steeds als ik de kliniek belde kon ik dezelfde dag nog langskomen. Ik had er volledig vertrouwen in dat het goed zou komen. En dat is het ook: ik ben apetrots op het resultaat!

De eerste keer dat ik ging winkelen en gewoon weer in maat 42-44 paste, was heel emotioneel. Maar zo fijn! Vroeger waren mijn borsten zware jongens, nu noem ik ze lieve meisjes. In de spiegel kijken ze me nu aan, dat deden ze vroeger nooit. De littekens zijn nog een beetje rood, maar voor mij maakt het niet uit. Ik ben enorm blij met het resultaat. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan. Een mooier cadeau voor mijn 60e verjaardag had ik me niet kunnen wensen.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten