Doorverwijzers - Velthuis kliniek

Doorverwijzers

Velthuis kliniek biedt diverse behandelingen aan waarvoor een verwijsbrief van de huisarts nodig is. Als u bij uw patiënt de noodzaak van bijvoorbeeld een buikwandcorrectie of ooglidcorrectie vermoedt en uw patiënt wil of moet zich daaraan laten behandelen, dan kunt u hem of haar doorverwijzen naar Velthuis kliniek. Uw patiënt kan snel terecht en wordt direct geholpen aan een adequaat behandelplan.

 

Nieuw: Huisartsentelefoon
Voor direct contact tussen huisarts en een medisch specialist of voor het doorverwijzen van spoedgevallen heeft Velthuis kliniek een speciale huisartsentelefoon in het leven geroepen: 088  7785216. Heeft u specifieke vragen aan een van onze artsen of wilt u een afspraak maken voor doorverwijzing van uw patiënt? Bel dan met de huisartsentelefoon (lokaal tarief). Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom op een van onze klinieken om eens mee te kijken. Bel ook hiervoor even met bovengenoemd nummer, dan staat er altijd iemand voor u klaar!

 

ZorgDomein
De gratis verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in het proces van verwijzen naar vervolgzorg. ZorgDomein heeft koppelingen met alle Huisarts Informatie Systemen (HIS) en kan gebruikt worden voor verwijzing naar een specialist.

U vindt in Zorgdomein alle locaties van Velthuis kliniek zodat u gemakkelijk en snel (binnen 5 werkdagen) uw patiënt met verwijsreden plastische chirurgie of dermatologie kunt doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde locatie.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten