Wat werkt er nou écht voor je huid? - Velthuis kliniek

Wat werkt er nou écht voor je huid?

"Er is een groot aanbod aan verzorgende producten en huidverbeterende behandelingen.
Maar wat werkt nou écht?"

"Er ligt een enorme stapel reisgidsen bij mij thuis. Maar het uitzoeken van een leuke vakantie blijkt zo makkelijk nog niet: zóveel aanbieders, zóveel bestemmingen, en hoe weet je nou waar het écht leuk is?

Eigenlijk is die situatie precies hetzelfde als je graag een mooiere huid wilt. Er is een belachelijk groot aanbod aan verzorgende producten en huidverbeterende behandelingen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het laten doen, en vaak tegen enorm hoge prijzen. De keuze is zo enorm, dat je door bomen het bos niet meer ziet...

Kiezen wordt pas makkelijk als je weet wat écht werkt. En dat is mijn werk: onderzoeken welke huidbehandelingen een bewezen effect hebben. Als ik denk dat een bepaalde behandeling interessant zou kunnen zijn, ga ik kijken of er solide onderzoeken gedaan zijn. Niet dat ik daar blind op vertrouw; als het wat lijkt gaan we binnen de Velthuis Kliniek eerst nog ons eigen onderzoek doen. En pas als wij met eigen ogen hebben gezien dat er goede resultaten te boeken zijn, wordt een behandeling in onze kliniek aangeboden.

Waar ik vooral in geïnteresseerd ben, zijn de huidverbeterende behandelingen. Daarbij wordt niet gesneden of geprikt. Er is namelijk ontzettend veel eer te behalen aan een goede behandeling, zonder aan de gang te hoeven met injectables of een operatie. Tenminste: als je weet wat je doet. Mijn ervaring is dat veel mensen huidproblemen hebben door het gebruik van verkeerde producten. Wanneer de huid daarop reageert, zie je dat mensen steeds meer en steeds duurdere producten gaan kopen. Zonde!

Mijn advies? Als je echt iets voor je huid wilt doen, kom dan eens langs voor een uitgebreide huidanalyse. Zodat duidelijk wordt waar je huid behoefte aan heeft en je haar precies de juiste behandeling en verzorging kunt geven. Was er nou ook maar zo'n analyse voor de perfecte vakantie..."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten