"Het bierbuikje en de lovehandles vormen de grootste irritatie bij mannen, maar bijvoorbeeld ook overbeharing wordt vaak als een probleem ervaren" - Velthuis kliniek

"Het bierbuikje en de lovehandles vormen de grootste irritatie bij mannen, maar bijvoorbeeld ook overbeharing wordt vaak als een probleem ervaren"

"Het bierbuikje en de lovehandles vormen de grootste irritatie bij mannen, maar bijvoorbeeld ook overbeharing wordt vaak als een probleem ervaren"

"Het bierbuikje en de lovehandles vormen de grootste irritatie bij mannen.

15% van de behandelingen bij mannen bestaat uit het wegzuigen van vet op deze plaatsen door middel van liposuctie. Andere problemen waarmee de man worstelt zijn borstvorming, overbeharing, huidveroudering, scheefstaande tanden, kaalheid, een te grote neus en een te kleine penis.

De man van nu wil graag een Adonis zijn met een egale huid, een gespierd lang lichaam in een V-vorm, zonder haar en met een laag vetpercentage. En liefst ook nog voorzien van een 'six pack'. Wanneer dat niet kan worden gerealiseerd door fitness, komt de plastisch chirurg in beeld. Velthuis: "Met de nieuwste techniek Vaser liposculpture, is het mogelijk om zo'n wasbord te creƫren. Helaas is er voor het vraagstuk van een te kleine penis nog geen geschikte oplossing."

45% van het aantal mannen is ontevreden met zijn uiterlijk. Een groot verschil met 25 jaar geleden: in 1983 was dat nog 15%. Velthuis: "Toen had de man nog een beschermende rol. Door de emancipatie van de vrouw is deze rol ondergeschikt geworden en zal de man zich nu moeten onderscheiden door een atletisch en verzorgd uiterlijk."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten