"Elke borst kan mooier" - Velthuis kliniek

"Elke borst kan mooier"

"Grote borsten zijn inmiddels geen schoonheidsideaal meer".

Grote borsten zijn geen schoonheidsideaal meer, zoals ze dat jaren geleden nog wel waren. Anno 2012 draait het niet alleen meer om het volume, maar vooral om de juiste verhouding en vorm. Elke borst kan mooier, en in plaats van alleen maar groter gaat het veel vaker om een andere vorm, een lift of een betere stand. De borstvergroting is dus vooral een borstverfraaiing geworden!"

"Om dat resultaat te bereiken, zijn siliconenprotheses de beste optie. Bang voor lekkende protheses - met alle gezondheidsgevolgen van dien - hoeven we tegenwoordig niet meer te zijn. De protheses van nu bestaan uit een vaste siliconengel, die nooit door het lichaam kan gaan 'zwerven'. Siliconen voelen natuurlijker aan en zien er natuurlijker uit dan zoutwaterprotheses. Dankzij de verschillende vormen kan er altijd een prothese gekozen worden die optimaal bij het silhouet past. En omdat we alleen nog protheses met een ruw oppervlak gebruiken, komt ook vervelende kapselvorming nog maar zelden voor.

Bij Velthuis kliniek hebben we een nieuwe methode van pijnbestrijding ontwikkeld, waardoor een borstvergroting veel minder napijn geeft dan tot nu toe het geval was. Naast de algehele narcose die nodig is voor deze ingreep, brengen we ook lokaal een pijnstillend middel in de borst. Dit middel zorgt ervoor dat de pijnreceptoren ter plaatste minder worden geprikkeld en daardoor is er na de ingreep beduidend minder pijn. Ook de misselijkheid na de narcose is veel minder. Deze methode is absoluut uniek voor onze kliniek, en geeft meteen antwoord op een veelgestelde vraag: waarom kunnen anderen een borstvergroting goedkoper aanbieden? Het antwoord is simpel: wij kiezen bewust voor kwaliteit, en vooral voor meer comfort voor u als cliënt.

Velthuis kliniek is geen kliniek van uitersten. Een borstvergroting waarbij een liter per kant wordt ingebracht vinden wij medisch niet verantwoord. Maar hoe ver ga je dan wel? Daarover wordt in onze medische staf vaak gesproken. Elke cliënt is voor ons een visitekaartje. En je wilt niet dat er straks iemand over straat loopt waar je je als arts of kliniek voor moet schamen... Dus houden we nauwlettend onze eigen grenzen in de gaten.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten