"Bij een borstvergroting krijg je maar één kans op de hoofdprijs..." - Velthuis kliniek

"Bij een borstvergroting krijg je maar één kans op de hoofdprijs..."

"Bij een borstvergroting krijg je maar één kans op de hoofdprijs..."

 

 

"Vroeger leek het vergroten van borsten me een té eenvoudige ingreep om er werkelijk bevrediging in te kunnen vinden. Tijdens mijn opleiding werd er wat lichtjes over gedaan en de ingreep werd dan ook rechttoe rechtaan uitgevoerd. Inmiddels zijn we vele jaren verder en weet ik beter. Er is ultieme aandacht en precisie nodig om een borstvergroting echt te laten slagen. Het moet echt in één keer goed zijn.

Zo is het risico op kapselvorming voor een groot deel afhankelijk van eventuele complicaties tijdens de ingreep. En een heroperatie vergroot de kans op problemen in de toekomst. Dus moet tijdens de ingreep echt alles vlekkeloos verlopen. Je krijgt namelijk maar één kans op de hoofdprijs... Er is veel veranderd de laatste tien jaar. Het materiaal waarvan protheses gemaakt worden, de vorm en de manier van plaatsen zijn enorm verbeterd. Ik hou mezelf goed op de hoogte van alle nieuwe stromingen en ontwikkelingen. Maar hoewel ik erg in ben voor innovaties, gebruik ik alleen iets nieuws wanneer ik er 100% van overtuigd ben dat het winst voor mijn cliënten oplevert. Zo heb ik in 1994, samen met collega John Tebbets, de eerste cohesieve (vaste) prothese in Europa ingebracht. Ik was er toen al van overtuigd dat dit een nieuw tijdperk in zou luiden. Nu weten we allemaal dat dit een grote sprong voorwaarts was.

Cliënten zijn de afgelopen jaren erg kritisch geworden en dat vind ik prettig. Een borstvergroting heeft veel impact en het is belangrijk dat een cliënt precies krijgt wat ze wil en wat het mooiste voor haar is. Maar het verbaast me daarom ook dat er mensen zijn die vanwege de prijs over de grens gaan. Ik kom veel problemen uit België tegen en word gek van Duitse dokters die even in Nederland komen opereren om daarna snel terug te rijden en eventuele complicaties op afstand aan te horen. Stabiliteit en een optimale nazorg zijn zó belangrijk! Ik zou van de daken willen schreeuwen: neem een Nederlandse arts, verbonden aan een gerenommeerde kliniek, die lid is van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en die veel ervaring heeft met de ingreep. 'Even een borstvergroting doen' kan je duur komen te staan."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten