Sabrina aan de Wiel, huidtherapeut - Velthuis kliniek
doctor-picture

Sabrina aan de Wiel

Huidtherapeut. Gespecialiseerd in: Huidtherapie

Werkzaam op locatie:

Rotterdam/Gorinchem

Sabrina aan de Wiel (1990) volgde na haar Allround diploma tot schoonheidsspecialiste de vierjarige opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Begin 2017 is zij als huidtherapeute in dienst getreden bij Velthuis kliniek.

“Al snel wist ik dat mijn interesses lagen in het helpen van mensen en hun huid. Veel huidproblemen zijn vaak storend voor mensen maar zijn gemakkelijk te behandelen. Als huidtherapeut ligt mijn aandachtsgebied voornamelijk bij cosmetische behandelingen zoals het toepassen van laserbehandelingen en peelings met als doel, huidverbetering! Vaak hebben huidproblematieken niet alleen invloed op de huid, maar ook op de cliënt zelf.

De kracht van Velthuis kliniek is het toepassen van verschillende behandelmethodes. Door hoogwaardige apparatuur en het multidisciplinaire behandelteam waarvan ik deel mag uitmaken, kan de cliënt altijd rekenen op de beste zorg.

Door onze kennis samen te voegen in een behandelplan en deze specifiek af te stemmen op de cliënt, wordt hierdoor altijd de beste zorg verleend. Het is voor mij dan ook een voorrecht om deel uit te maken van dit geweldige team.

Couperose en hyperpigmentatie zijn aandoeningen die ik vaak behandel. Deze vaak onschuldige aandoeningen zijn over het algemeen gemakkelijk te verhelpen. Mijn voldoening zit met name in het verbeteren van de huid en dus ook in zelfverzekerdheid van de cliënt. Als toevoeging aan een specifiek behandelplan is advisering misschien nog wel de belangrijkste taak. Ik vind het dan ook erg belangrijk om een cliënt goed te informeren over de verwachtingen en resultaten om samen een nieuwe, frisse, gezonde en stralende huid te creëren!”

Lees meer over Sabrina aan de Wiel
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten