Marietta Veldman - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Mariëtta Veldman

Vaatchirurg. Gespecialiseerd in: Vaatchirurgie

Werkzaam op locatie:

Hilversum/Rotterdam

BIG registratienummer:

49053103301

Drs. Mariëtta Veldman werd van 2002-2008 opgeleid tot chirurg aan het VUMC en het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Daarna deed zij de vervolgopleiding vaatchirurgie (CHIVO-schap) deels in het Kennemer Gasthuis te Haarlem en deels in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Sinds 1 januari 2011 is zij gecertificeerd vaatchirurg en sinds 2013 werkt ze bij Helder kliniek Hilversum.

Drs. Veldman heeft een bijzondere interesse in de flebologie: “De flebologie is een uitgebreid vakgebied waarbij mensen met reguliere of cosmetische klachten van spataderen worden behandeld, maar ook bijvoorbeeld patiënten met chronische wonden. Dat maakt het vak erg uitdagend. Ik voer het hele scala aan spataderbehandelingen uit, zowel sclerocompressietherapie (wegspuiten van kleine adertjes) als laserbehandelingen en chirurgische behandelingen.” 

Volgens drs. Veldman is het belangrijk dat patiënten vertrouwen hebben in de arts die hen behandelt. “Natuurlijk moet een arts goed zijn in wat hij of zij doet, maar minstens zo belangrijk is het om een goede voorlichting te geven zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarom zorgen wij ervoor dat u steeds dezelfde behandelaar ziet en spreekt, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Bij Helder kliniek Hilversum hebben wij het nu zo georganiseerd dat ik elke patiënt zelf zie op het spreekuur, vervolgens deze patiënt ook zelf behandel en na de behandeling zelf terugzie. Het is niet alleen leuk om mensen weer terug te zien, maar het verhoogt ook de kwaliteit van onze zorg omdat ik zo een optimale terugkoppeling krijg. Het doel is dat alle patiënten zonder klachten en met prachtige benen onze kliniek verlaten!”

Lees meer over Drs. Mariëtta Veldman

Gespecialiseerd in:

Velthuis kliniek Hilversum

Wordt gemiddeld gewaardeerd met een:

9.4

Op basis van 68 waarderingen

Zorgkaart Nederland

Ervaringen van patiënten

Cijfer: 10.0

Ik heb bij dokter L Mooijen een buikwandcorrectie gehad in januari. Ik moet zeggen dat het wel even lastig was maar het resultaat is meer dan geweldig...

12-08-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.3

Levatorplastiek uitgevoerd aan oog. Alles verliep probleemloos. Bijzonder tevreden over hele traject....

08-03-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.5

Professioneel en betrouwbaar en persoonlijk op de juiste momenten....

25-08-2016 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.0

Heel prettig geholpen. Zeer professioneel....

24-08-2016 Lees volledige waardering
Cijfer: 10.0

Facelift en ooglidcorrectie. Deskundige arts met veel ervaring. Prima voorgesprekken die je goed helpen een beeld te vormen van wat de mogelijkheden z...

16-07-2016 Lees volledige waardering
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten