Marie-José de Peijper - Velthuis kliniek
doctor-picture

Marie-José de Peijper

Huidtherapeut. Gespecialiseerd in: Huidtherapie

Werkzaam op locatie:

Rotterdam/Den Haag

AGB nummer:

90101949

Marie-José de Peijper (1986) rondde haar opleiding tot Allround schoonheidsspecialiste in 2009 af in Rotterdam. In 2016 voltooide zij haar HBO opleiding huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Marie-José is per oktober 2017 gestart als huidtherapeute op de vestiging Rotterdam.

“Ik wil graag werken binnen een zelfstandig behandelcentrum omdat daar verschillende disciplines aanwezig zijn waardoor deze elkaar kunnen aanvullen waar nodig. Velthuis kliniek heeft dan wel meerdere vestigingen verspreid over het hele land maar daardoor wel een sterk ervaren team! Binnen een zelfstandig behandelcentrum kan ik mij als professional richten op de cliënt, wat ik het belangrijkste vind.

Mijn passie voor de huid komt ook voort uit de opleiding tot allround schoonheidsspecialist. Na de opleiding wilde ik meer kunnen betekenen voor de cliënt met huidproblemen en/of hulpvragen. In mijn werk als huid- en oedeemtherapeut ben ik gespecialiseerd in het adviseren van mensen met een hulpvraag op het gebied van de gezonde of zieke huid. Het verbeteren en het verfraaien van de huid staat in mijn functie als huidtherapeut centraal, waardoor ik mijn passie kan uiten in mijn werk.

Ik streef naar het volledig in kaart brengen van de hulpvraag, de achtergrond ervan, verwachtingen van de cliënt, deze te adviseren en een behandelplan op te stellen. Dit om een duidelijk reëel beeld te schetsen en dan weten we samen waar we naar toe werken. Ik ben tevreden als ik aan deze verwachtingen kan voldoen en de cliënt heeft een verbeterde, mooie huid en zal dit ook uitstralen. 

In mijn vorige functies heb ik ervaring opgedaan binnen de ADL-assistentie, het oncologische aspect van het vak, palliatieve zorg maar ook (cos)medische zorg. Ik zal daardoor nooit een cliënt vergeten tijdens mijn afstudeerstage, die een passie had voor literatuur en daar uren over kon praten. Door het communiceren over mijn afstuderen was er vooruitzicht, gespreksstof en werkten we naar een doel. Dit verhaal is zo bijzonder omdat de cliënt mij liet inzien dat ik af en toe in het leven stil moest staan. Dit om mij te verdiepen in wat ik nu echt wilde en zo mijn passie binnen het vak huidtherapie voor mijzelf in kaart te brengen. “

Lees meer over Marie-José de Peijper
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten