Marc van Sambeek - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Marc van Sambeek

Vaatchirurg. Gespecialiseerd in: Vaatchirurg

Werkzaam op locatie:

Eindhoven

BIG registratienummer:

79023655301

Dr. Marc van Sambeek (1958) studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen en behaalde zijn artsendiploma in 1986. Na de militaire dienst deed hij de opleiding tot chirurg in Rotterdam in het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC.

In 1995 volgde zijn registratie als chirurg en in 1997 zijn registratie als vaatchirurg. In 1998 promoveerde dr. Van Sambeek op het onderwerp ‘intravasculair ultrageluid bij endovasculaire interventies’. Van 1996 tot en met 2007 was dr. Van Sambeek werkzaam als vaatchirurg in het Erasmus MC, met als speciaal aandachtsgebied de minimaal invasieve vaatchirurgie. In deze periode heeft hij ook veel wetenschappelijk onderzoek op dit gebied verricht en hierover veel gepubliceerd in de internationale vaktijdschriften. 

Vanaf 2008 werkt dr. Van Sambeek als vaatchirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en houdt hij zich ook bezig met de behandeling van spataderen bij Helder kliniek.

“Mijn ervaring met de minimaal invasieve vaatchirurgie sluit uitstekend aan bij de werkzaamheden voor Helder Kliniek. Ook bij de behandeling van spataderen worden momenteel veelal minimaal invasieve technieken gebruikt. Dit leidt tot uitstekende klinische resultaten en een zeer fraai cosmetisch resultaat.”

Lees meer over Dr. Marc van Sambeek

Gespecialiseerd in:

Velthuis kliniek Eindhoven

Wordt gemiddeld gewaardeerd met een:

9.0

Op basis van 62 waarderingen

Zorgkaart Nederland

Ervaringen van patiënten

Cijfer: 9.7

Alles is prima verlopen! Zeer kundig en aardig personeel en prachtige omgeving. Je hebt helemaal niet het gevoel dat je in een kliniek bent. Wat ik we...

18-09-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.0

Ooglidcorrectie: zeer kundige en prettige behandeling met een mooi resultaat....

06-09-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.2

Fijne kliniek, personeel luisterd echt naar je en is meegaand. Dokter van Rappard is een ware kunstenaar, prachtig resultaat nu al en het eindresultaa...

05-09-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.0

Zeer professioneel, prettige sfeer en een mooi resultaat....

27-07-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 8.5

Geheel naar tevredenheid behandeld aan zo genoemde petosis ogen.Voel me beter en ziet er beter uit. Alles duidelijk en goed en netjes op gelost. Ook e...

06-07-2017 Lees volledige waardering
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten

Kom naar de beautyavonden!

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt of alleen advies wilt, zet nu de eerste stap tijdens onze beautyavonden. Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen. De beautyavonden vinden plaats tussen 26 september en 5 oktober, kom jij ook?