Marc van Sambeek - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Marc van Sambeek

Vaatchirurg. Gespecialiseerd in: Vaatchirurg

Werkzaam op locatie:

Eindhoven

BIG registratienummer:

79023655301

Dr. Marc van Sambeek (1958) studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen en behaalde zijn artsendiploma in 1986. Na de militaire dienst deed hij de opleiding tot chirurg in Rotterdam in het Sint Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC.

In 1995 volgde zijn registratie als chirurg en in 1997 zijn registratie als vaatchirurg. In 1998 promoveerde dr. Van Sambeek op het onderwerp ‘intravasculair ultrageluid bij endovasculaire interventies’. Van 1996 tot en met 2007 was dr. Van Sambeek werkzaam als vaatchirurg in het Erasmus MC, met als speciaal aandachtsgebied de minimaal invasieve vaatchirurgie. In deze periode heeft hij ook veel wetenschappelijk onderzoek op dit gebied verricht en hierover veel gepubliceerd in de internationale vaktijdschriften. 

Vanaf 2008 werkt dr. Van Sambeek als vaatchirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en houdt hij zich ook bezig met de behandeling van spataderen bij Helder kliniek.

“Mijn ervaring met de minimaal invasieve vaatchirurgie sluit uitstekend aan bij de werkzaamheden voor Helder Kliniek. Ook bij de behandeling van spataderen worden momenteel veelal minimaal invasieve technieken gebruikt. Dit leidt tot uitstekende klinische resultaten en een zeer fraai cosmetisch resultaat.”

Lees meer over Dr. Marc van Sambeek

Gespecialiseerd in:

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten