Luca Geleedst - Velthuis kliniek
doctor-picture

Luca Geleedst

Huidtherapeut. Gespecialiseerd in: Huidverbetering

Werkzaam op locatie:

Enschede

Luca Geleedst heeft sinds 1 oktober 2012 spreekuur bij Velthuis kliniek Enschede. Als huidtherapeut is zij gespecialiseerd in het uitvoeren van huidverbeterende behandelingen. “Het verminderen van acne of het verwijderen van ontsierende rode vaatjes zijn enkele voorbeelden. Afhankelijk van de wensen van de cliënt bespreek ik welke behandeling geschikt is. Daarbij ben ik eerlijk over de resultaten die ik denk te kunnen bereiken, zodat cliënten weten wat ze mogen verwachten.”

Velthuis kliniek biedt Luca de mogelijkheid samen te werken met collega’s van een ander specialisme. “Soms is een huidverbeterende behandeling namelijk niet genoeg om lijntjes in het gezicht of littekentjes aan te pakken. En het is toch geweldig om naast een facelift ook iets aan de conditie van de huid te kunnen doen? Alles is hier binnen één kliniek mogelijk.”

Naast het uitvoeren van behandelingen geeft Luca ook adviezen met betrekking tot huidverzorging. “Ik vind het belangrijk deze informatie aan mensen over te dragen. Ik wil mijn cliënten graag een tevreden gevoel geven over hun eigen uitstraling. Mensen vertellen tijdens een controle vaak enthousiast dat ze complimentjes hebben gekregen van familie of vrienden. Dat vind ik enorm leuk!”

Kwaliteitsregistratienummer: 39911535488

Lees meer over Luca Geleedst

Velthuis kliniek Hilversum

Wordt gemiddeld gewaardeerd met een:

9.4

Op basis van 68 waarderingen

Zorgkaart Nederland

Ervaringen van patiënten

Cijfer: 10.0

Ik heb bij dokter L Mooijen een buikwandcorrectie gehad in januari. Ik moet zeggen dat het wel even lastig was maar het resultaat is meer dan geweldig...

12-08-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.3

Levatorplastiek uitgevoerd aan oog. Alles verliep probleemloos. Bijzonder tevreden over hele traject....

08-03-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.5

Professioneel en betrouwbaar en persoonlijk op de juiste momenten....

25-08-2016 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.0

Heel prettig geholpen. Zeer professioneel....

24-08-2016 Lees volledige waardering
Cijfer: 10.0

Facelift en ooglidcorrectie. Deskundige arts met veel ervaring. Prima voorgesprekken die je goed helpen een beeld te vormen van wat de mogelijkheden z...

16-07-2016 Lees volledige waardering
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten

Kom naar de beautyavonden!

Of je nu een ooglidcorrectie, borstvergroting, rimpelbehandeling of peeling overweegt of alleen advies wilt, zet nu de eerste stap tijdens onze beautyavonden. Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende behandelingen. De beautyavonden vinden plaats tussen 26 september en 5 oktober, kom jij ook?