Lisa Esteban Lopez - Velthuis kliniek
doctor-picture

Lisa Esteban Lopez

Fysiotherapeut. Gespecialiseerd in: Fysiotherapie bij dual plane borstvergrotingen

Werkzaam op locatie:

Velp

Lisa Esteban Lopez (1992) studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Na haar studie specialiseerde ze zich verder: zo is ze als handtherapeut verbonden aan Xpert Clinic en begeleidt ze voor Velthuis kliniek cliënten die een dual plane borstvergroting ondergaan met een speciaal oefenprogramma.

“Als fysiotherapeut ben je bezig met andere mensen, met name mensen in beweging. En dat is veel breder dan in eerste instantie vaak gedacht wordt. Zo hou ik me niet alleen bezig met sportblessures, maar verzorg ik bijvoorbeeld ook de therapie na een dual plane borstvergroting. Daarbij doen vrouwen voor én na de operatie speciale oefeningen om de borstspier op te rekken en soepel te houden. De resultaten zijn echt heel goed: vrouwen hebben veel minder pijn na de ingreep, ze herstellen veel sneller en de borsten voelen veel soepeler aan.

De fysiotherapeutische begeleiding na een dual plane borstvergroting is iets waar ik in ben gerold en wat ik hartstikke leuk vind om te doen. De vrouwen die ik spreek hebben vaak al heel lang zitten wikken en wegen. Op het moment dat de knoop dan is doorgehakt, gaan ze er vol voor. En met het gewenste resultaat!”

Lees meer over Lisa Esteban Lopez
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten