Drs. Yvonne Aarnink - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Yvonne Aarnink

Cosmetisch arts. Gespecialiseerd in: Cosmetische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Enschede/Velp

BIG registratienummer:

59917530701

Yvonne Aarnink (1987) volgde de masteropleiding Arts-Klinisch Onderzoeker aan de Universiteit Maastricht. Zij is als injectables specialist werkzaam binnen Velthuis kliniek en werkt daarnaast met lasers en peelings.

“Mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is al op jonge leeftijd vóór mijn opleiding ontstaan. Verscheidene televisieprogramma’s waarin vrouwen en mannen zich ongelukkig voelden met hun lichaam en daarom meerdere cosmetische veranderingen ondergingen, trokken mijn aandacht. Tijdens mijn opleiding merkte ik ook dat ik ontzettend veel plezier ervaarde om mensen te kunnen adviseren en te ondersteunen bij hun uiterlijk. Ik heb er mede hierdoor voor gekozen om mij te specialiseren als arts binnen de cosmetiek.

Door de tijd heen is het voor mij steeds zichtbaarder geworden hoeveel mensen een ideaalbeeld proberen na te streven en hoeveel mensen het natuurlijke maar soms ontsierende verouderingsproces van de huid proberen te vertragen. Daarbij voel ik veel empathie voor mensen die psychische klachten ervaren door een in hun ogen niet gewenst uiterlijk. Met minimale behandelingen kunnen we bij deze cliënten het verouderingsproces minder zichtbaar maken. Dat is voor veel mensen nét dat ene zetje om frisser in het leven te staan. Hun uiterlijk klopt dan weer met hoe ze zich voelen.

Daarnaast vereist de cosmetische geneeskunde een heel gedetailleerde en creatieve kijk op mensen, waarbij je goed moet letten op de persoonlijke kenmerken van een gezicht. Geen gezicht is hetzelfde en de karakteristieke kenmerken moeten in mijn ogen zoveel mogelijk behouden blijven. Vooral dat creatieve aspect past erg goed bij mij. Mijn doel daarbij is om te streven naar een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat waarbij ik van elke cliënt op iedere leeftijd de mooiste versie van diegene wil creëren.”

Lees meer over Drs. Yvonne Aarnink

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten