Drs. Wiebren van den Berg - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Wiebren van den Berg

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Plastische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Velp

BIG registratienummer:

19055588901

Na in Alkmaar zijn diploma voor het gymnasium te hebben behaald, ging Wiebren van den Berg (1971) studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hij behaalde er zowel zijn doctoraal examen geneeskunde als zijn doctoraal examen medische biologie. In 2001 deed hij zijn artsexamen, waarna hij zich in het Universiteit Medisch Centrum Groningen specialiseerde tot plastisch chirurg. Drs. van den Berg is als plastisch chirurg werkzaam in het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht en het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden. Sinds begin 2014 verricht hij cosmetische ingrepen bij Velthuis kliniek, waaronder borstvergrotingen en ooglidcorrecties

“De cosmetische chirurgie trekt mij aan vanwege de cliënten. Ik wil graag samen met hen doelstellingen opstellen en deze ook halen. Dat laatste natuurlijk ook door de soort chirurgie.”

Drs. van den Berg heeft zich helemaal toegelegd op de plastische chirurgie. Voordat hij met de behandeling begint, wil hij eerst precies weten wat iemands wensen en verwachtingen zijn.

“Ik vind het zeer belangrijk dat de cliënt en ik ‘samen’ de operatie ingaan. Van tevoren moet dus alles besproken zijn – zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden. Ik ben daar altijd heel eerlijk in.”

Lees meer over Drs. Wiebren van den Berg

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten