Drs. Raymond de Zeeuw, Fleboloog
doctor-picture

Drs. Raymond de Zeeuw

Cosmetisch arts / Fleboloog. Gespecialiseerd in: Flebologie en injectables

Werkzaam op locatie:

Den Haag/Enschede/Velp

BIG registratienummer:

69046162601

Drs. Raymond de Zeeuw (1970) studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het artsexamen heeft hij vier jaar dermatologie gedaan in het St. Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Hij heeft zich naast dermatologie gespecialiseerd in de flebologie.
 

Flebologie
 

Spataderen zijn een echte volksziekte: zo’n 20-25% van de bevolking krijgt er last van! Dat kan gepaard gaan met klachten die de kwaliteit van leven flink kunnen verstoren. Door een adequate aanpak van dit probleem kunnen we de cliënt een aantrekkelijker vooruitzicht bieden.
 

"Ik heb meerdere malen meegemaakt dat patiënten op het spreekuur kwamen met duidelijke klachten die echter door verschillende collegae niet werden geduid als een probleem met een flebologische oorzaak. Pas na jaren kwamen ze uiteindelijk bij mij als fleboloog op het spreekuur terecht en kon ik vrij snel de vinger op de zere plek leggen. Na de juiste behandeling zijn ze zeer gelukkig. Dat geeft mij als arts een voldaan gevoel: dáár doe ik het voor.”
 

Dermatologie

Dr. Raymond de Zeeuw is werkzaam als cosmetisch arts bij Velthuis kliniek Rotterdam. 
 

"Ik probeer altijd goed te luisteren naar de zorgvraag van de cliënt. Waar komt hij voor en hoe kan ik daarop inspelen? Door goed te inventariseren en daarnaar te handelen, bereik je het optimale resultaat en gaat de cliënt met een goed gevoel naar huis. Daar gaat het om! Het aantrekkelijke aspect voor mij om te gaan werken in een zelfstandig behandelcentrum ten opzichte van een ziekenhuis is de totaal andere sfeer die er heerst op de werkvloer. Cliënten voelen zich geen nummer en krijgen alle aandacht, zowel op medisch als op cosmetisch gebied. Als arts ben je vanaf het moment van binnenkomst tot en met de laatste behandeling nauw betrokken bij je cliënt. Samen streef je naar het optimale eindresultaat."

Lees meer over Drs. Raymond de Zeeuw
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten