Drs. Jeroen Schots - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Jeroen Schots

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Plastische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Eindhoven

BIG registratienummer:

29062623801

Drs. Jeroen Schots (1979) studeerde geneeskunde aan de Radboud UMC te Nijmegen. In 2004 behaalde hij zijn artsexamen. Hierna specialiseerde hij zich in Nijmegen tot plastisch chirurg. Als plastisch chirurg heeft hij veel ervaring opgedaan in meerdere grote ziekenhuizen. Daarnaast bezoekt hij nationale en internationale congressen en cursussen om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Drs Schots is gespecialiseerd in de borstchirurgie, ooglidcorrectiesaangezichtschirurgie en contourherstellende chirurgie.

Drs. Schots is sinds 2014 werkzaam als plastisch chirurg bij Velthuis kliniek. “Binnen Velthuis kliniek staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Hierdoor kan ik topzorg op maat bieden met alle aandacht die mijn cliënt verdient. De goede sfeer en het sterke teamgevoel maken Velthuis kliniek een erg prettige plek om te werken en om te komen.

Schoonheid zit vanbinnen. Maar soms zit je gewoon letterlijk niet lekker in je vel. Ik vind het een uitdaging om samen te kijken hoe mijn cliënt gewoon weer mooi zichzelf kan zijn. Hiernaast vind ik het belangrijk dat cliënten tevreden naar huis gaan. Dus geef ik duidelijk advies en ben ik reëel over wat haalbaar is en wat niet. Het zou heel vervelend zijn als een cliënt verwachtingen heeft, die niet overeenkomen met het maximaal haalbare resultaat. Dat wil ik dus zeker voorkomen!”

Lees meer over Drs. Jeroen Schots

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten