Hanneke Tielemans, plastisch chirurg | Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Hanneke Tielemans

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Cosmetische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Velp

BIG registratienummer:

19063080701

Drs. Hanneke Tielemans (1980) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, waarna zij zich specialiseerde tot plastisch chirurg aan het Medisch Centrum Leeuwarden in combinatie met het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Zij is als onderzoeker betrokken bij diverse studies, waaronder ‘Breast Reconstruction in One Stage’. Drs. Tielemans is staflid in het RadboudUMC, afdeling Plastische, reconstructieve en handchirurgie.. Zij is werkzaam als plastisch chirurg op onze kliniek in Velp.

“Tijdens mijn opleiding heb ik geruime tijd in een zelfstandig behandelcentrum gewerkt en dat is zeer goed bevallen. Het is een andere sfeer en mentaliteit dan in een ziekenhuis. Klantgerichtheid, kleinschaligheid, een vast team, korte lijnen en de veelzijdigheid aan ingrepen zijn zaken die me erg aanspreken.” Drs. Tielemans (lid van NVEPC en NVPC) heeft diverse stages en internationale cursussen gevolgd, en zich zo toegelegd op twee speciale aandachtsgebieden: borstchirurgie en (dermato –oncologische) aangezichtschirurgie

“Ik heb me gespecialiseerd in borstchirurgie. In het ziekenhuis zijn de borstreconstructies een enorme uitdaging; het is geweldig om voor patiënten weer een ‘nieuwe borst’ te mogen maken. Technisch zijn het uitdagende ingrepen en de communicatie met patiënten is een heel belangrijk aspect. In een zelfstandig behandelcentrum zijn de borstoperaties ook een belangrijk onderdeel van het werk. Door samen met de cliënt op zoek te gaan naar datgene wat het beste bij haar past, bereiken we de beste resultaten. Dit is bij iedereen verschillend en daarom een uitdaging.

Daarnaast heeft de gelaatschirurgie mijn speciale aandacht. Het gezicht is voor iedereen zichtbaar. Het is dan ook de kunst ervoor te zorgen dat de operatie juist níet voor iedereen zichtbaar is. Mijn passie ligt in het behouden van natuurlijke schoonheid en het accentueren van persoonlijke kenmerken.”

Drs. Hanneke Tielemans heeft een eigen website: www.doktertielemans.nl.

Lees meer over Drs. Hanneke Tielemans

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten