Drs. Eva Walthuis Fleboloog - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Eva Walthuis

Fleboloog. Gespecialiseerd in: Flebologie

Werkzaam op locatie:

Eindhoven/Rotterdam

BIG registratienummer:

99909564301

Drs. Eva Walthuis (1980) behaalde in 2007 haar artsendiploma aan de Faculteit der Medische Wetenschappen van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Zij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de flebologie vanwege haar interesse in de dermatologie, de mooie combinatie die het biedt tussen ‘denken’ en ‘doen’ en de mogelijkheid tot samenwerking met andere specialisten: “Als flebologisch arts werk ik nauw samen met de vaatlaborant en vaatchirurg om voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan te vormen. Door congressen en vergaderingen bij te wonen zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Ik stel niet alleen het behandelplan op maar hou me ook bezig met de uitvoering ervan: ik zie cliënten terug op controle na een eventuele operatie en behandel hen met sclerocompressietherapie (‘het wegspuiten van adertjes’). Naast het feit dat het praktisch bezig zijn erg leuk is, geeft het mij de mogelijkheid de cliënt te volgen van begin tot eind en dus ook het eindresultaat te zien.

Wat drs. Walthuis zo aanspreekt in Helder kliniek is onder andere de sfeer die er heerst en de mentaliteit waarmee gewerkt wordt: “Helder kliniek kent een laagdrempelig en minder klinisch klimaat dan een regulier ziekenhuis. Daar voelen patiënten zich eerder een nummer. Bij ons wordt meer tijd gemaakt voor een cliënt en zijn of haar verhaal en wensen. We kunnen cliënten niet alleen op medisch vlak, maar ook op cosmetisch gebied van dienst zijn.

De benen maken een groot deel uit van het lichaam en het uiterlijk ervan draagt zeker bij aan iemands zelfbeeld. Het geeft mij dan ook ontzettend veel voldoening wanneer cliënten aan het eind van de behandeling niet alleen af zijn van hun zware, pijnlijke en onrustige benen, maar daarnaast ook met meer zelfvertrouwen de deur uitstappen. Soms zelfs in een rokje of korte broek.”

Lees meer over Drs. Eva Walthuis

Gespecialiseerd in:

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten