Drs. Esther Mesters - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Esther Mesters

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Plastische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Eindhoven

BIG registratienummer:

19043498801

Na haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen volgde drs. Esther Mesters (1966) de opleiding algemene heelkunde in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Aan het UMC Radboud voltooide zij haar opleiding tot plastisch chirurg. Haar speciale aandachtsgebieden zijn aangezichtschirurgie (ooglidcorrectie en wenkbrauwlift) en borstcorrecties. Sinds 2014 verricht drs. Mesters plastisch chirurgische ingrepen bij Velthuis kliniek Eindhoven.

“De sfeer binnen Velthuis kliniek is bijzonder goed. Alle medewerkers zijn zeer betrokken en gemotiveerd, iedereen werkt flexibel, niets is te veel. Er zijn zeer korte lijnen ook naar het management toe en in principe is alles mogelijk. Ik ben trots dat ik hier werkzaam mag zijn.”

Binnen Velthuis kliniek houdt drs. Mesters zich met name bezig met ooglidcorrecties, zowel van de boven- als  de onderoogleden. “Een ooglidcorrectie is een kleine poliklinische operatie van 30 minuten, maar met een verbluffend resultaat. Mijn intentie is om iedere cliënt zo te behandelen als ik een familielid zou behandelen: met maximale inzet en maximaal resultaat. Natuurlijk hou ik daarbij wel goed in het oog wat tot de mogelijkheden behoort en wat te bereiken is.”

Tijdens haar vakantie vliegt drs. Mesters naar Burundi, Afrika. Daar zet zij zich vrijwillig in om de lokale bevolking als plastisch chirurg medische hulp te bieden. “Een meisje van 18 liep al drie jaar met een doek voor haar gezicht. Toen we de doek weghaalden zagen we een grote tumor in haar bovenkaak. Dit meisje werd door iedereen verstoten waardoor zij in een isolement was geraakt.
Wij hebben de volledige tumor kunnen verwijderen waardoor het meisje weer gewoon toonbaar was en haar doek niet meer hoefde te dragen. Dat heeft op mij veel indruk gemaakt.”

Lees meer over Drs. Esther Mesters
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten