Drs. Erik Laban - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Erik Laban

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Cosmetische chirurgie van het gelaat

Werkzaam op locatie:

Amsterdam/Hilversum

BIG registratienummer:

19022341901

 

Drs. Erik Laban (1955) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. De opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Academisch Ziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

"Eenmaal klaar met mijn opleiding heb ik mij in het AZU toegelegd op de reconstructies van het hoofd-hals gebied, met name na ingrepen in verband met kwaadaardige ziekten. Mijn speciale interesse voor het gezicht is in die periode gewekt."

Na jarenlang in verschillende ziekenhuizen en klinieken werkzaam te zijn geweest, is Erik Laban sinds 2011 verbonden aan Velthuis kliniek. "Ik heb ervoor gekozen om volledig in een privékliniek te gaan werken vanwege de kleinschaligheid en omdat de patiënt er nog echt centraal staat. Bij Velthuis kliniek wordt mij de mogelijkheid geboden om me toe te leggen op mijn specialisatie: de plastische chirurgie van het gezichtDrs. Erik Laban is werkzaam bij Velthuis kliniek in Amsterdam en Hilversum.

In de periode van 1991 tot nu heb ik de cosmetische chirurgie zien groeien van een kleine onderafdeling van de plastische chirurgie tot een groot vakgebied dat op vele locaties wordt uitgeoefend. Waren er vroeger enkele klinieken, tegenwoordig kunt u uit vele mogelijkheden kiezen. Het is niet makkelijk om daaruit een keuze te maken. Als u een ingreep overweegt, ga dan naar een geregistreerde plastisch chirurg in een grote en bekende kliniek. Want als je iets bezit wat je heel belangrijk vindt, dan heb je er toch ook alles voor over om het goed te houden?"

Drs. Erik Laban heeft een eigen website: www.eriklaban.nl, hier geeft hij ook online (foto)advies.

Lees meer over Drs. Erik Laban

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten