Drs. Carlo Welters - Velthuis kliniek

Drs. Carlo Welters

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Plastische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Eindhoven

BIG registratienummer:

59042186601

AGB nummer:

03004278

Na de opleiding geneeskunde te hebben afgerond, mag drs. Carlo Welters (1967) zich sinds 2005 officieel plastisch chirurg noemen. Tijdens en na zijn studie is hij actief betrokken in deze branche, ook in bestuurlijke functies.

Naast zijn werk in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop is drs. Welters werkzaam als plastisch chirurg bij Velthuis kliniek. (Eerder werkte hij al als handchirurg bij Xpert Clinic, ook een onderdeel van Equipe Zorgbedrijven).     

“Velthuis kliniek is volledig gericht op esthetische chirurgie. Hierdoor ben ik beter in staat om te streven naar een optimaal resultaat voor mijn cliënten.

Mijn specialisatie is aangezichtschirurgie en dan met name neuschirurgie. Ik houd van de specifieke complexiteit en vaardigheid die een operatie aan de neus nodig heeft. Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in borstchirurgie en in buikwandcorrecties.

 Ik streef ernaar om zo goed mogelijk te zijn in mijn vakgebied. Dit zorgt er voor dat ik cliënten zo goed mogelijk kan helpen. Echter elke behandeling heeft zijn beperkingen. Ik vind het belangrijk om in overleg met mijn cliënten te streven naar het maximaal mogelijke.

 Ik herinner me een cliënte met een neus die grotendeels stuk was na een operatie voor huidkanker. In verschillende operaties is haar neus hersteld. Ik vond het geweldig om te zien hoe met elke operatie het vertrouwen van haar toenam. Het eindresultaat was zo goed dat zij weer volledig haar oude leven heeft kunnen oppakken.”

 

 

Lees meer over Drs. Carlo Welters
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten