Drs. Areadne van Dijken - Velthuis kliniek
doctor-picture

Drs. Areadne van Dijken

Fleboloog. Gespecialiseerd in: Flebologie

Werkzaam op locatie:

Velp

BIG registratienummer:

19052851101

Op het flebologie-spreekuur bij Helder kliniek Velp komt u ongetwijfeld drs. Areadne van Dijken (1972) tegen. Zij is algemeen arts en gespecialiseerd in flebologie, de behandeling van spataderen. In 2000 behaalde drs. Van Dijken haar artsendiploma aan de MFVU en sinds 2005 is zij werkzaam bij Helder kliniek en Velthuis kliniek.

Daarbij volgt zij op dit moment de opleiding flebologie via Stichting Vasculair Onderwijs. Door congressen en vergaderingen bij te wonen en door het overleggen met collegae en het lezen van literatuur zorgt zij ervoor dat ze op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Daarnaast neemt zij deel aan de werkgroep varices van het DCoP.

"Dermatologie heeft me altijd geïnteresseerd en flebologie is er een onderdeel van. Spataderen kunnen een behoorlijke belemmering geven in het dagelijks leven zelfs tot aan arbeidsongeschiktheid toe. Dit realiseert niet iedereen zich. Ik probeer door grondige diagnostiek, door goede uitleg en door het inzetten van de juiste behandeling bij te dragen aan het welbevinden van mensen.”

Op het flebologie-spreekuur is drs. Van Dijken de eerste arts waardoor u gezien wordt. Zij doet het onderzoek en stelt samen met u de indicatie. “Met name de combinatie van onderzoek en behandelingen spreekt me erg aan. Die rechtstreekse manier van werken is erg prettig, zowel voor ons als voor de cliënt. Ik ben dan ook blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de opzet van een uniek totaalconcept voor de behandeling van spataderen binnen Helder kliniek.”

Lees meer over Drs. Areadne van Dijken
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten