Dr.Heike Klepetko - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Heike Klepetko

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Plastisch chirurg

Werkzaam op locatie:

Rotterdam

BIG registratienummer:

69913083101

Dr. Heike Klepetko (1972) is geboren in Duitsland en studeerde geneeskunde in Hannover. Na haar universitaire opleiding vertrok zij op uitnodiging naar Wenen om daar onderzoek te doen naar reconstructieve chirurgie. In de Oostenrijkse hoofdstad werd zij vervolgens opgeleid tot plastisch chirurge.

Binnen Velthuis kliniek heeft Dr. Klepetko zich met name gericht op de borstchirurgie en de aangezichtschirurgie. Door haar grote ervaring op deze gebieden weet ze met gevoel de nuances te vinden die een persoonlijke aanpak zo typeren.

Tijdens en na haar opleiding nam zij de tijd om bij meerdere vooraanstaande plastisch chirurgen op het gebied van borstchirurgie en esthetische chirurgie in de leer te gaan (Montreux, Zurich, Freiburg, Berlijn, Keulen, Innsbruck, Gent, Tampere, New York, Pittsburg, Boston, Cleveland). Voor haar wetenschappelijke werk kreeg zij inmiddels meerdere nationale en internationale prijzen.

In 2004 werd zij staflid in een gerenomeerd ziekenhuis in Wenen (onder leiding van Prof dr Maria Deutinger) en een jaar later startte zij haar eigen privekliniek (HK) Radetzky Villa voor plastische chirurgie in Wien

Sinds 2010 is dr Klepetko werkzaam in Nederland, waar ze begon in het AMC in Amsterdam. Ze was daar betrokken bij de reconstructieve plastische chirurgie bij bijvoorbeeld borstkanker. Met borstreconstructies als specifieke taak werkt ze per November 2011 ook in het Daniel den Hoed ziekenhuis, het Oncologisch centrum van het Erasmus MC.

Binnen Velthuis kliniek heeft Dr. Klepetko zich met name gericht op de borstchirurgie en de aangezichtschirurgie. Door haar grote ervaring op deze gebieden weet ze met gevoel de nuances te vinden die een persoonlijke aanpak zo typeren.

Lees meer over Dr. Heike Klepetko
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten