Dr. Leon van Adrichem - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Leon van Adrichem

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Cosmetische chirurgie

Werkzaam op locatie:

Rotterdam/Den Haag

BIG registratienummer:

19019648101

Dr. Léon van Adrichem (1961) is opgeleid tot arts en vervolgens tot plastisch chirurg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 1992 promoveerde hij op studies naar weefseldoorbloeding en het effect van roken. Dr. van Adrichem heeft zich gespecialiseerd in gezichtschirurgie.

Dr. van Adrichem vindt het belangrijk vóór een ingreep open en eerlijk te praten over de mogelijkheden. Uw wensen en dromen zijn daarbij van groot belang: "Het is voor mij heel belangrijk om te weten wat iemand verwacht van een operatie. Ik zal dan zo goed mogelijk uitleggen wat de operatieve mogelijkheden zijn, maar ook vertellen wat niet kan. Door er samen uitgebreid over te praten kan ik uiteindelijk het beste resultaat bereiken."

Dr. van Adrichem is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

Binnen Velthuis kliniek doet hij met name facelifts, ooglidcorrecties, endoscopische voorhoofdslifts en neuscorrecties. Daarnaast verricht hij ook borstcorrecties

Lees meer over Dr. Leon van Adrichem

Video's

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten