Dr. Jeroen Stevens - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Jeroen Stevens

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: aangezichtschirurgie, borsten, buik

Werkzaam op locatie:

Rotterdam/Den Haag

BIG registratienummer:

99038726001

“De ellende is eindelijk weg uit mijn gezicht, ik ben klaar voor een frisse start”.
Dat is één van de vele reacties die dr. Jeroen Stevens hoort bij zijn eindcontroles.
"Velthuis kliniek is de beste, meest veilige omgeving voor de meest persoonlijke zorg voor mijn specifieke doelgroep: de cliënt die, met een optimaal op elkaar ingewerkt team onder één dak, de echte oorzaak wil aanpakken achter haar/zijn persoonlijke wens en belang. Juist in zo’n compacte setting lukt het mij beter om er voor te zorgen dat jij als cliënt er weer zo fit en mooi kunt uitzien zoals jij je van binnen voelt.

Binnen Velthuis kliniek ben ik gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie van aangezicht, borsten en buik. Daarnaast ben ik de laatste jaren intensief bezig met ‘Biologische Chirurgie’. Door gebruik te maken van lichaamseigen vetcellen, (schaafwond)reparatiecellen en de signaalstofjes die uit je eigen bloedplaatjes komen (Plaatjes Rijk Plasma, PRP ofwel devampire facial) kunnen unieke resultaten worden bereikt, die voorheen ondenkbaar waren.

Als er sprake zou zijn van pijn of beschadigd weefsel dan blijkt zelfs de optie ‘repareer jezelf’ echt te bestaan. Dit is één van de nieuwe technieken die de laatste 5 jaar ontwikkeld en verfijnd is binnen wat ik noem 'de cosmetische, biologische plastische chirurgie'. In algemene zin heeft dit onderzoek naar wat welzijn precies is mij vele nieuwe inzichten opgeleverd. Hiermee zijn we tegenwoordig beter in staat de echte oorzaak achter jouw wens en jouw belang beter te begrijpen. Meteen blijkt dan ook wat de beste ‘oorzaak gebaseerde’ aanpak is om je pijnvrij, fit en goed te laten voelen en te zorgen dat je er weer mooi uit te zien, precies zoals je je van binnen voelt!."

Tijdens zijn opleiding tot arts aan de Erasmus Universiteit en het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam rondde Jeroen Stevens in 1991 al een proefschrift af. Daar werd hij ook opgeleid tot plastisch chirurg. Vanaf 2000 focuste hij zich full time op alleen de cosmetische plastische chirurgie zowel klinisch als wetenschappelijk.Gedurende 10 jaar was hij daarna lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie (NVEPC, de Nederlandse ISAPS).

Hij is medeoprichter van de DAFPRS (Dutch Association for Plastic and Reconstructive Surgery, www-dafprs.nl) en heeft in de afgelopen 10 jaar al meer dan 55 plastisch chirurgen, uit meer dan 24 verschillende landen, getraind. Tot nu toe verschenen meer dan 40 wetenschappelijke publicaties mede van zijn hand.

Dokter Jeroen Stevens heeft een eigen website: www.drstevens.nl.

Lees meer over Dr. Jeroen Stevens
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten