Dr. Edith Willegendael
doctor-picture

Dr. Edith Willigendael

Vaatchirurg. Gespecialiseerd in: Vaatchirurgie

Werkzaam op locatie:

Enschede

BIG registratienummer:

99058070601

Bij Velthuis kliniek (en in het Medisch Spectrum Twente) beoefen ik de vaatchirurgie in de volle breedte. Ik houd mij bezig met de behandeling van spataderen, en dan met laserbehandelingen in het bijzonder.

De behandeling van spataderen is een uitgebreid vakgebied waarbij mensen met matige of grote klachten van spataderen worden behandeld, maar ook bijvoorbeeld patiënten met chronische wonden. Dat maakt mijn vak erg uitdagend.

De laserbehandeling van spataders is een prachtige techniek. Om deze spataderbehandeling ook bij Helder kliniek in Enschede te kunnen verrichten is fantastisch.

Met de behandeling van spataderen is het mogelijk de klachten van spataderen voor de patiënt op een professionele wijze, volgens de laatste inzichten te behandelen. Mijn streven is er voor te zorgen dat iedere patiënt in een ontspannen laagdrempelige omgeving wordt behandeld en dat de patiënt tevreden is met ons team en met het resultaat.

Voor mij zijn alle patiënten bijzonder en uniek. Een persoonlijke benadering hoort er voor mij gewoon bij, dat geeft een extra dimensie aan mijn vak.

Lees meer over Dr. Edith Willigendael

Gespecialiseerd in:

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten