Dr. Bart Stubenitsky - Velthuis kliniek
doctor-picture

Dr. Bart Stubenitsky

Plastisch chirurg. Gespecialiseerd in: Neuscorrecties en facelifts

Werkzaam op locatie:

Hilversum/Velp/Amsterdam

BIG registratienummer:

19049113301

Dr. Bart Stubenitsky (1971) volgde zijn medische studie en promoveerde aan de Universiteit van Maastricht. Hij is opgeleid tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Daarna specialiseerde hij zich verder in de reconstructieve en cosmetische aangezichtschirurgie in Toronto, Canada. Dr. Stubenitsky brengt elk jaar tijd door in Afrika, waar hij kinderen met hazenlippen en brandwonden opereert voor de stichting Operation Smile.

Dr. Bart Stubenitsky heeft een eigen website: www.stubenitsky.com, hier geeft hij ook online (foto)advies. Onlangs verscheen een uitgebreid interview over zijn leven en werk. 

"In het Sint Antonius Ziekenhuis werk ik als reconstructief chirurg en opereer ik volwassen met aangezichtsafwijkingen na eerdere operaties, na een ongeval of na ingrepen in verband met kwaadaardige ziekten. Binnen Velthuis kliniek kan ik me helemaal richten op de esthetische chirurgie van het aangezicht. Dat geeft samen een fraaie balans in mijn werk."

"Ik heb me gespecialiseerd in aangezichtschirurgie en in het bijzonder neuscorrecties en facelifts. Het gaat bij een correctie in het gezicht altijd om 'gevoelige' chirurgie, aangezien het resultaat voor iedereen zichtbaar is. In het aangezicht kunnen kleine veranderingen een groot verschil maken. Bij elke ingreep streef je naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 
Cliënten hebben vaak hoge verwachtingen van een cosmetische ingreep. Ik wil niet dat ze achteraf teleurgesteld zijn; daarom zal ik de zaken nooit mooier voorstellen dan reëel is.

Aangezichtschirurgie kan iemands leven drastisch veranderen. Dat geldt niet alleen voor patiënten hier in Nederland. In Ethiopië opereer ik voornamelijk kinderen met een hazenlip. Kinderen die tot dan verstoten waren, worden na een operatie van 45 minuten weer volledig opgenomen in de gemeenschap."

Dr. Stubenitsky is lid van verschillende verenigingen voor plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie (NVPC, NVEPC, EURAPS). 

Lees meer over Dr. Bart Stubenitsky

Video's

Dr. Bart Stubenitsky

Wordt gemiddeld gewaardeerd met een:

9.5

Op basis van 91 waarderingen

Zorgkaart Nederland

Ervaringen van patiënten

Cijfer: 8.5

In maart 2017 heb ik een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Stubenitsky. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten/wensen en hij geeft een realistisch b...

28-12-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 10.0

Kundige arts, luistert, prettig in de omgang. Tevreden over het resultaat van de operatie...

17-12-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.7

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Dr. Stubenitsky. Hij luisterde heel goed naar mijn wensen en heeft mij gelijk op mijn gemak gesteld bij het e...

01-12-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 8.8

In maart 2017 heb ik een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Stubenitsky in de Veldhuiskliniek in Hilversum. De accommodatie is keurig verzorgd, het perso...

01-12-2017 Lees volledige waardering
Cijfer: 9.7

Zeer tevreden over Dr. Stubenitsky, de kliniek en de behandeling. Blij met het resultaat, waar ik een stuk meer zelfvertrouwen door heb gekregen. Iede...

02-11-2017 Lees volledige waardering
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten