Schrijf u in voor één van de open avonden! - Velthuis kliniek

Schrijf u in voor één van de open avonden!

Altijd al willen weten hoe een kliniek er van binnen uitziet? Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen, maar nooit de stap durven zetten? Of gewoon op zoek naar meer informatie? Bezoek dan een van onze open avonden. U kunt informatie krijgen over plastische chirurgie, maar ook over lichtere ingrepen zoals een behandeling met injectables of over huidverbetering. Onze specialisten geven u graag extra informatie over alle mogelijke behandelingen. Natuurlijk kunt u ook voor algemene vragen over behandelkosten of vergoedingen bij een van de consulenten terecht. 

 

Eindhoven

Datum: donderdag 30 oktober --- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: 18.00 - 20.30 uur, er is nog 1 tijdvak beschikbaar: van 18.00 - 18.45 uur. 
Thema: stralend de winter door!
Tijdens deze inloopavond zullen wij u persoonlijk informeren over hoe u stralend de winter door kunt gaan. U krijgt de gelegenheid voor een persoonlijk mini-consult bij plastisch chirurg  drs. Han Wilmink,
cosmetisch arts drs. Stephanie Waterval-Bukkems en huidtherapeut Mandy Diekema. Omdat we werken met tijdsvakken komt u binnen het gekozen tijdsvak vanzelf aan de beurt, afhankelijk van de drukte en volgorde van binnenkomst. Centraal thema zal zijn: het gezicht. Zodat u ook mini-consulten kunt combineren bij de verschillende artsen, die elkaar aanvullen op dit thema. Op die manier kunt u een persoonlijk advies krijgen en heeft u gelegenheid uw vragen te stellen. Uiteraard is er ook ruimte voor andere onderwerpen. Als dank voor uw komst bieden wij u bij vertrek uit de kliniek een leuke goodiebag aan. U bent van harte welkom!

 

Enschede

Datum: donderdag 9 oktober ---- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: start 19.00 - 21.00 uur
Thema: huidverbetering en injectables.
Op deze avond zal huidtherapeut Luca Geleedst u met een presentatie informeren over de mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en zal zij demonstraties geven van een peeling behandeling. Ook zal cosmetisch arts drs. Yvonne Aarnink u informeren over wat er mogelijk is met injectables (fillers en Botox) en een behandeling met injectables demonstreren. Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen. Als dank voor uw komst bieden wij u bij vertrek uit de kliniek een leuke goodiebag aan.

  

Hilversum

Datum: donderdag 9 oktober ---- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: 18.00 - 21.00 uur, er wordt gewerkt met tijdvakken (alleen inschrijven voor 19.00 uur is nog mogelijk)
Thema: advies over het gezicht.
Dit is een inloopavond waarop u persoonlijk advies kunt krijgen van plastisch chirurgen 
drs. Erik Laban en dr. Bart Stubenitsky, bijvoorbeeld over een ooglidcorrectie, facelift of neuscorrectie. Daarnaast staat cosmetisch arts drs. Carolien IJsbrandy voor u klaar om u persoonlijk te informeren over de mogelijkheden van injectables (fillers en Botox). Tenslotte kan huidtherapeut Annelijn van Ierland u alles vertellen over huidverbeteringsbehandelingen (o.a. peelings, laserbehandelingen). Als dank voor uw komst bieden wij u bij vertrek uit de kliniek een leuke goodiebag aan.

 

Rotterdam

Datum: donderdag 2 oktober ---- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: inloop met koffie en iets lekkers vanaf 19.00 uur, start presentaties om 19.30 uur 
Thema: stralend de winter door!
Tijdens deze avond zullen wij u met verschillende presentaties informeren over de nieuwste behandelmethodes voor een stralende huid. Zo zullen er onder andere presentaties bij te wonen zijn van cosmetisch arts drs. Franca van der Smit, van huidtherapeut Annelijn van Ierland (zij vervangt Hanneke Helder wegens ziekte) en van Jetske van Haperen, productspecialist Allergan injectables. Naast deze informatieve presentaties, willen wij u de gelegenheid bieden om live demonstratie behandelingen bij te wonen bij zowel de cosmetisch arts (behandeling met fillers) als de huidtherapeute (peeling). Uiteraard is er gelegenheid om een persoonlijk advies te krijgen en uw vragen te stellen. Als dank voor uw komst bieden wij u bij vertrek uit de kliniek een leuke goodiebag aan. Tot dan!
 

Datum: woensdag 8 oktober ---- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: start 19.00 uur
Thema: de mogelijkheden van plastische chirurgie.
Graag heten wij u welkom tijdens deze open avond om u alles te vertellen over plastische chirurgie. De avond zal geopend worden door een presentatie van plastisch chirurg dr. Heike Klepetko over de behandelmogelijkheden binnen Velthuis kliniek op het gebied van de plastische chirurgie. Hierna heeft u de gelegenheid om tijdens een kort persoonlijk adviesgesprek uw vragen te stellen aan onze plastisch chirurgen dr. Heike Klepetkodr. Jacques van der Meulen en dr. Leon van AdrichemTijdens de avond wordt uiteraard een hapje en een drankje voor u verzorgd. Na afloop van de avond krijgt u bovendien een mooie goodiebag mee als dank voor uw komst. 
Het team van Velthuis kliniek Rotterdam staat klaar om u te verwelkomen, we zien u graag!

 

Velp

Datum: donderdag 2 oktober --- INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Tijd: 18.00 - 21.00 uur, er wordt gewerkt met tijdvakken
Thema: advies over het gezicht.
Inloopavond voor persoonlijk advies, met plastisch chirurg drs. Erik Laban en cosmetisch arts drs. Yvonne Aarnink. Daarnaast worden er demonstraties gegeven van een peeling behandeling en is er de mogelijkheid een digitale huidscan te laten maken m.b.v. de Visia. Huidtherapeuten Marron Wassink en Ineke Heijneman zijn aanwezig om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden van huidverbetering. Als dank voor uw komst bieden wij u bij vertrek uit de kliniek een leuke goodiebag aan.

Schrijf u nu hieronder gratis in of bel met 088 - 778 52 01.


Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten