Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Najaarsactie Huidverbetering

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Wat houdt de najaarsactie in?

De herfst heeft haar intrede gedaan, en we zitten allemaal weer vooral lekker warm binnen. Maar na al die zomerzon kan je huid wel een oppepper gebruiken! Nu is het ideale moment om die pigmentvlekken of andere zonneschade aan te pakken. Je krijgt daarom 15% korting op een TCA peeling of een Laser/IPL behandeling tegen pigmentvlekken of zonneschade. Deze korting is geldig van 05 oktober t/m 30 november.

Herstel je huid van UV schade
Helaas heeft de zon ook negatieve effecten op onze huid. De zon zorgt bijvoorbeeld voor verdikking van de buitenste huidlaag. Door de opstapeling van deze dode huidcellen kan de huid er na de zomer doffer en beschadigd uitzien. Naast dat de huid minder stralend is, zien we ook ineens pigmentvlekjes die ons eerder niet waren opgevallen. De huid is tenslotte blootgesteld aan hogere zonkracht, wat het doet uitdrogen en voor celschade kan zorgen. Een groot deel van de huidverouderingsverschijnselen welke op lange termijn ontstaan is gerelateerd aan zonschade. Door deze schade vroegtijdig aan te pakken stel je huidveroudering en de verschijnselen die daarbij horen uit!

TCA-peeling
Een TCA-peeling is een medium peeling, waarbij de stof trichloorazijnzuur (TCA) wordt gebruikt. Deze stof ontdoet de natuurlijke celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Door de inwerkdiepte van de peeling zal de celdeling in de lederhuid gestimuleerd worden. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Laserbehandeling
Met de Elite MPX Alexandrite laser kunnen scherp begrensde pigmentvlekken, die zijn ontstaan door UV-straling, worden behandeld. Deze behandeling is niet pijnlijk. Is er sprake van meer algehele UV-schade, roodheid en veel kleine pigmentvlekken? Dan zetten we IPL (Intense Pulsed Light) in. Zo verhelpen we aanzienlijke tot sterke zonneschade en huidveroudering.

Deelname najaarsactie

Hieronder vind je de voorwaarden van de najaarsactie die geldt op een TCA peeling of laserbehandeling die gericht is op het verminderen van pigmentvlekken of zonneschade.

  • De 15% korting is van toepassing op alle losse TCA peeling of Laser/IPL behandelingen die gericht zijn op het verminderen van pigmentvlekken of zonneschade.
  • De 15% korting is van toepassing wanneer de behandeling plaatsvindt tussen 05 oktober t/m 30 november
  • Deze behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut van Velthuis kliniek op één van de hierna genoemde Velthuis kliniek vestigingen.
  • Alle vestigingen van Velthuis kliniek doen mee aan deze najaarsactie: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Velp
  • De korting wordt verrekend op het moment van betaling in de kliniek.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • De korting is uitsluitend van toepassing op de behandeling zelf en is niet van toepassing op een consult of op de producten die los bij een behandeling worden aangekocht.
  • Pigmentaandoeningen zoals melasma en ouderdomswratten zijn uitgesloten van deze actie.
Welke huidtherapeuten helpen je bij deze behandeling?

Deze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in een Microneedling behandeling met de Dermapen® 4.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je gebruik maken van deze najaarsactie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie