Lelijke Eendjes aflevering 4 seizoen 3 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 4

Seizoen 3 - Aflevering 4

Lelijke Eendjes aflevering 4

In de vierde aflevering van Lelijke Eendjes gaan we op bezoek bij Carinke en Ilona. Carinke (33) heeft een grote onderkin of zoals ze het zelf zegt, ze heeft eigenlijk helemaal geen kin! De 31-jarige Ilona heeft al vanaf de puberteit de baardgroei van een man, inclusief flinke bakkebaarden. Beide vrouwen zijn hierdoor erg onzeker geworden!

Wil je meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen uitgevoerd in deze aflevering:

Kincorrectie
Halsliposculptuur

Laserontharing

;

Aflevering 4 deel 1

De kincorrectie en halsliposculptuur van Carinke

45

De 33-jarige Carinke heeft meer onderkin dan kin, waardoor ze heel onzeker in het leven staat. Ze krijgt vaak negatieve reacties van de buitenwereld, zo noemen ze haar zelfs kalkoen. Ze baalt enorm van haar kin en wil ontzettend graag geholpen worden.

Carinke kijkt liever niet in de spiegel, ze vindt het confronterend om naar zichzelf te kijken. Ze heeft een dochtertje en wil absoluut niet dat haar dochter later hetzelfde mee moet maken als zijzelf.

Onze plastisch chirurg Maarten Fechner begrijpt Carinke volkomen en voert een kincorrectie en halsliposculptuur uit. Kijk hoe Carinke weer straalt na de behandeling!

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 4 deel 2

De laserontharing van Ilona

45

De 31-jarige Ilona is een mooie vrouw, maar toch voelt zij zichzelf een lelijk eendje. Vanaf de puberteit heeft ze namelijk de baardgroei van een man, inclusief flinke bakkebaarden. Ze moet zich elke dag scheren en voelt zich daardoor totaal niet vrouwelijk.

Naar eigen zeggen heeft Ilona meer baardgroei dan haar eigen partner. Ze durft de deur niet uit zonder zichzelf geschoren te hebben. Dit maakt haar enorm onzeker. Ze wil graag net als andere vrouwen zorgeloos de deur uit kunnen zonder zich druk te hoeven maken over haar overbeharing.

Onze huidtherapeut Luca Geleedst snapt Ilona's probleem en voert een laserbehandeling tegen overmatige haargroei uit. Eindelijk kan Ilona zich weer op en top vrouwelijk voelen!

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten