Lelijke Eendjes aflevering 4 seizoen 2 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 4

Seizoen 2 - Aflevering 4

Lelijke Eendjes aflevering 4

In de vierde aflevering van Lelijke Eendjes gaan we op bezoek bij Anne. Anne is een mooie, jonge meid, maar ze heeft last van een gummy smile, ofwel tandvleeslach. Mensen noemen haar paardenbek en hinniken naar haar. Hierdoor wordt Anne gehinderd door schaamte en faalangst.

Wilt u meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen uitgevoerd in deze aflevering:

Gummy Smile/Tandvleeslach 
Botox
Fillers 

;

Aflevering 4 deel 1

De botox en fillers behandeling van Anne

45

De 26-jarige Anne wil weer graag voluit kunnen lachen en zich niet hoeven schamen voor haar tandvleeslach. Cosmetisch arts Stephanie Waterval-Bukkems snapt haar en geeft advies over welke oplossingen er zijn met injectables.

Door de behandeling die volgt met een paar prikjes Botox en fillers krijgt Anne haar zelfvertrouwen terug en kan ze weer lachend door het leven.

Onze Cosmetisch arts Stephanie Waterval-Bukkems begrijpt Anne volkomen en voert een -relatief simpele- behandeling met injectables uit in haar te verlossen van haar gummy smile. Kijk mee om te zien hoe Anne haar zelfvertrouwen terugkrijgt en weer lachend door het  leven kan.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 4 deel 2

Het nieuwe gebit van Kelly

45

Kelly, de andere deelneemster die te zien is, is geholpen door de specialisten van CDC die haar een nieuw gebit hebben gegeven. https://www.cdctandzorg.nl/

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten