Lelijke Eendjes aflevering 3 seizoen 3 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 3

Seizoen 3 - Aflevering 3

Lelijke Eendjes aflevering 3

In de derde aflevering van dit seizoen volgen we Maran. De 24-jarige Maran is op eigen kracht ruim 60 kilo afgevallen. Hij heeft nu een gezond BMI, maar heeft vrouwenborsten en een slappe buik hieraan overgehouden. Daarnaast zien we Soumaya (27). Vanaf kleins af aan wordt zij gepest met haar gummy smile. Hierdoor is ze ontzettend onzeker en vermijdt ze lachen.

Wil je meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen uitgevoerd in deze aflevering:

Gynaecomastie
Buikwandcorrectie
Botox
Gummy smile
Fillers

;

Aflevering 3 deel 1

De gynaecomastie en buikwandcorrectie van Maran

45

De 24-jarige Maran is op eigen kracht ruim 60 kilo afgevallen. Hij heeft een gezond BMI, maar heeft vrouwenborsten en een slappe buik overgehouden aan zijn afvalrace. Zijn lichaam ziet er daardoor behoorlijk vrouwelijk uit.

In de derde aflevering zien we Maran, die op eigen kracht bijna 65 kilo is afgevallen. Hij woog op zijn zwaarst 155 kilo, maar zit nu op 91 kg bij een lengte van 1.92m. Dit heeft hij bereikt door te sporten en zichzelf een ander eetpatroon aan te leren. Zijn BMI is helemaal in orde, maar hij stoort zich enorm aan zijn vrouwenborsten en slappe buik.

Plastisch chirurg drs. Wiebren van den Berg begrijpt het probleem en voert bij Maran een gynaecomastie en buikwandcorrectie uit, zodat hij zijn mannelijke figuur weer terugkrijgt.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 3 deel 2

De injectables behandeling van Soumaya

45

De 27-jarige Soumaya heeft een gummy smile. Vanaf kleins af aan wordt zij hiermee gepest, waardoor ze behoorlijk onzeker is geworden. Drs. Yvonne Aarnink heeft de oplossing gevonden!

Soumaya heeft een turbulente jeugd achter de rug en zocht als opstandige tiener de verkeerde aandacht. Daarnaast werd ze op school behoorlijk veel gepest. Kreten als 'Vliegend kunstgebit' en 'Paardenbek' hebben haar heel onzeker gemaakt, waardoor ze lachen vermijdt.

Comestisch arts drs. Yvonne Aarnink helpt Soumaya door middel van een injectables behandeling aan een stralende lach. Dit zorgt ervoor dat Soumaya eindelijk weer onbezorgd kan lachen.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten