Lelijke Eendjes aflevering 3 seizoen 2 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 3

Seizoen 2 - Aflevering 3

Lelijke Eendjes aflevering 3

In de derde aflevering van dit seizoen vertelt Shelly over haar geslachtsverandering. Ze weet als klein jongetje al dat ze in het verkeerde lichaam zit en besluit om verder te gaan als vrouw. Maar daar horen natuurlijk ook vrouwelijke vormen bij.

Wilt u meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen uitgevoerd in deze aflevering:

Borstvergroting

;

Aflevering 3 deel 1

De borstvergroting van Shelly

45

De 20-jarige Shelly is transgender en heeft na een intensief traject een geslachtsverandering ondergaan. Helaas hebben de bijbehorende hormoonbehandelingen geen borstontwikkeling op gang gebracht.

Shelly voelt zich hierdoor nog niet compleet vrouw en is hier erg verdrietig over. Ze durft niet naar het zwembad of de sauna te gaan, iets waar ze juist zo van houdt, omdat ze zich schaamt voor haar platte borstpartij. Mooie borsten die passen bij haar ‘nieuwe lichaam’ zouden haar geslachtsverandering tot vrouw helemaal afmaken.

Plastisch chirurg Laura Moojen-Zaal begrijpt haar probleem volkomen en voert bij Shelly een borstvergroting uit, zodat ze zich op en top vrouw kan voelen. Kijk mee om te zien hoe blij Shelly na haar borstvergroting.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 3 deel 2

De nieuwe wenkbrauwen van Britt

45

Britt, de andere deelneemster die in de aflevering te zien is, is geholpen door Hair Science Institute, door specialist Kristel van Herwijnen http://www.hasci.nl

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten