Lelijke Eendjes aflevering 2 seizoen 2 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 2

Seizoen 2 - Aflevering 2

Lelijke Eendjes aflevering 2

In de tweede aflevering van Lelijke Eendjes volgen we Naomi en Luca die beiden een groot probleem hebben. Naomi heeft last van overmatige haargroei, waardoor ze een mannelijke baard en behaarde borsten heeft. Ze voelt zich alles behalve vrouw. Luca daarentegen zit, nadat hij op eigen kracht 60 kilo afviel, met een enorm veloverschot. Hierdoor lijkt het alsof hij borsten heeft. Luca wil heel graag weer een mannelijk silhouet.

Wilt u meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen uitgevoerd in deze aflevering:

Laserontharing
Gynaecomastie (borstvorming bij mannen)
Buikwandcorrectie

;

Aflevering Aflevering 2 deel 1

De laserontharing van Naomi

45

De 18-jarige Naomi heeft al vanaf haar tiende jaar last van overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en haar bovenbenen, borsten en buik één keer per week.

Op school is ze enorm gepest met haar overbeharing. Kinderen noemden haar ‘aap’ en riepen dat ze zich eens moest gaan scheren. Ze is al bij verschillende specialisten geweest, maar het is erg lastig haar ervan af te helpen.

Onze huidtherapeut Annelijn van Ierland durft het wel aan om haar permanent te verlossen van haar haartjes met behulp van de nieuwste laser. Kijk mee om te zien hoe blij Naomi al is na een paar behandelingen.   

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering Aflevering 2 deel 2

De behandeling van Luca

45

Luca (25) is geheel op eigen kracht 60 kilo afgevallen. Een enorm knappe prestatie maar nu voelt hij zich vanwege het veloverschot gevangen in zijn lichaam.

“Ik vraag mij af of het die twee jaar knokken wel waard is geweest. Nu zit ik met de ravage. Mannen horen geen borsten te hebben”, aldus Luca. Hij draagt altijd een dik vest om zijn lichaam te verbergen. Hij is al meerdere keren naar het ziekenhuis geweest, maar de kosten voor de operatie kan hij niet betalen.

Hij wordt door plastisch chirurg Yvonne Smulders vakkundig geholpen om zijn mannenlichaam weer terug te krijgen. Ze voert bij Luca een gynaecomastie en buikwandcorrectie uit die hem weer een platte buik en torso geven, zodat hij eindelijk van de zomer naar het zwembad kan. 

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten