Kwaliteitskeurmerken - Velthuis kliniek

Kwaliteitskeurmerken

KIWA

ISO 9001:2008

Velthuis kliniek heeft gekozen voor een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO-normering. Deze norm beschrijft het op een gestructureerde manier continu verhogen van kwaliteit van zorg en daarmee van patiënttevredenheid. Door het onderhouden van een ISO-kwaliteitssysteem is het voor zowel de medewerkers en artsen als voor de patiënt duidelijk dat Velthuis kliniek aan de geldende normen op het gebied van kwaliteit voldoet. In de praktijk betekent dit dat alle dagelijkse procedures, werkwijzen en handelingen die door medewerkers worden uitgevoerd, maar ook de controle hierop, nauwkeurig worden beschreven en vastgelegd zijn in ons kwaliteitssysteem.

 

ZKN-keurmerk

Velthuis kliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk. Om de patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden, heeft ZKN in samenwerking met een onafhankelijk certificeringsinstituut een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. Met dit keurmerk ziet ZKN erop toe dat de kwaliteit van de klinieken op een hoog peil staat en blijft staan. Het keurmerk toont aan dat Velthuis kliniek voldoet aan de strengste eisen.

 

Veiligheidsaddendum

Velthuis kliniek vindt niet alleen de kwaliteit van zorg belangrijk maar ook de veiligheid. Daarom is Velthuis kliniek sinds 2013 in het bezit van het veiligheidsaddendum op het ZKN-keurmerk. Velthuis kliniek heeft de eisen uitgewerkt en geborgd in het kwaliteitsmanagementsysteem.

"Super te zien dat die persoon ook écht gelukkiger wordt"

"Wat een uitdaging: iemands wens vervullen en te zien dat die persoon daar dan ook écht gelukkiger van wordt."

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten