Velthuis Kliniek - Kwaliteit van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole.

Alles draait om kwaliteit

Om u de allerbeste zorg te kunnen bieden, is het voltallige team van medewerkers van Velthuis kliniek iedere dag bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. Onze kwaliteitskeurmerken zijn voor u een garantie dat wij aan alle hoge eisen voldoen.

 

Achter de schermen werken wij aan zaken als veiligheid en hygiëne. De toetsing hierop vindt plaats door middel van interne en externe kwaliteitscontroles. Maar ook ú als cliënt werkt mee aan het verbeteren van onze zorg. Dat doet u bijvoorbeeld door uw mening en ervaring te geven over de manier waarop u bij ons bent behandeld.

Het is de ambitie van Velthuis kliniek om de beste zorg te bieden. Daar maken onze ervaren en gemotiveerde medewerkers zich sterk voor!

Beleid

Beleid

Velthuis kliniek neemt haar kwaliteitsbeleid buitengewoon serieus. Daarom zijn wij trots op onze keurmerken, werken wij volgens vaste protocollen en controleren wij voortdurend onze artsen, onze apparatuur en onze operatiekamers. Maar ook uw ervaringen zijn bijzonder belangrijk voor ons.

Uw mening telt!

Uw mening telt!

Uiteraard houdt Velthuis kliniek zich scherp aan alle regels die er zijn vastgelegd op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving. Daarbij staat de cliënt bij ons centraal, uw ervaring is het belangrijkst!

Kwaliteitsteam

Binnen Velthuis kliniek werkt een speciaal team dagelijks aan het optimaliseren en bewaken van de kwaliteit. Graag stellen wij alle kwaliteitshandhavers en -innovators aan u voor.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten