Huidverbetering - Velthuis kliniek

Gezichtsbehandeling

Bij Velthuis kliniek rekenen we af met een grauwe huid, vlekjes en kraaienpootjes. Onze specialisten geven jou graag advies om tot een mooi natuurlijk resultaat te komen.

Maak een afspraak Wanneer het u uitkomt

Geef je gezicht extra aandacht en ga stralend de herfst in!

Benieuwd naar de mogelijkheden om je huid weer te laten stralen?

Op maat

Een behandelplan dat past bij de conditie van jouw huid en natuurlijk budget

Topkliniek

Deskundige specialisten in 9 klinieken in Nederland

Nieuwste technieken

Een huidscan om de ideale behandeling voor jouw huid vast te stellen

Frisse en stralende huid

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Heb je last van couperose of pigmentvlekken? Met de nieuwste huidbehandelingen wordt je huid mooier, stralender en jonger. Een peeling haalt bijvoorbeeld op een veilige en gecontroleerde manier de laag met beschadigde huidcellen weg. De huid wordt weer stralend van teint en structuur! Om precies te weten van welke behandelingen je huid het meeste profijt heeft, kunnen we een uitgebreide huidanalyse maken. Zodat we precies weten waar je huid het meest van zal opknappen.

Welke behandeling past bij mijn huid?

Frisse en stralende huid
Pak de rimpels en fijne lijntjes aan

Pak de rimpels en fijne lijntjes aan

Verschijnen er rimpels of plooien? Stoor je je aan die kraaienpootjes? Overweeg dan eens een behandeling met injectables bij Velthuis kliniek. Met een paar eenvoudige prikjes kun je verrassend veel effect bereiken met een natuurlijk eindresultaat. Wanneer je kiest voor een behandeling met injectables, is het belangrijk om te kiezen voor een arts die veel ervaring heeft en de juiste middelen en materialen gebruikt. Bij Velthuis kliniek werken ervaren cosmetisch artsen. Ze geven tijdens het consult uitgebreid advies over de behandeling die het beste bij jouw gezicht en wensen past. Ook goed om te weten: wij werken alleen met veilige, goedgekeurde en afbreekbare middelen.


Meer informatie over de verschillende injectables. 

Botox ® versus fillers

Wat is het verschil tussen botuline toxine (Botox ®) en fillers? Een vraag die onze cosmetisch artsen dagelijks krijgen. Het grootste verschil tussen Botox ® en fillers is dat botox ervoor zorgt dat spieren zich ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden en fillers rimpels of lijntjes opvullen. Botox zorgt dus voor een verminderde spierspanning en fillers vullen volumeverlies op. Botox heeft een werking van 3-5 maanden, fillers worden na 9-24 maanden afgebroken. 


Meer informatie over de verschillende injectables. 

Maak direct een afspraak

Afspraak maken thema

Velthuis kliniek heeft een informatiecentrum waar u terecht kunt met al uw vragen - telefonisch of per e-mail. De medewerkers van het informatiecentrum nemen de tijd voor u, informeren u uitgebreid en kunnen u een goed beeld geven van alle aspecten van een behandeling.

Neem contact op met ons informatiecentrum via 088 - 7785201 of via info@velthuiskliniek.nl

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten