Velthuis kliniek - Full face advies
Een volledig advies bij Velthuis kliniek

Een volledig advies bij Velthuis kliniek

Bij een Full Face consult ontvangt u een compleet advies van onze specialisten over de behandelingen die mogelijk zijn. Veroudering is niet te stoppen, maar het is wél mogelijk een gezicht mooier oud te laten worden.

Tijdens het Full Face consult krijgt u eerst van de huidtherapeut een huidanalyse en bijbehorend advies. Aansluitend geeft de cosmetisch arts u advies over de mogelijke rimpelbehandelingen. Als blijkt dat u behoefte heeft aan een chirurgische behandeling, zal de cosmetisch arts u kosteloos doorverwijzen naar de plastisch chirurg.

Wat kan ik doen om een mooier gezicht te krijgen?
Soms is het nodig een chirurgische ingreep zoals een facelift of ooglidcorrectie te ondergaan, maar het kan ook zijn dat u met een filler- of botuline toxine behandeling al een mooi resultaat bereikt. Ook kan een behandeling bij de huidtherapeut bijvoorbeeld een peeling uitkomst bieden.

Bij een Full Face consult ontvangt u een persoonlijk en compleet behandelplan, zo bereiken we een optimaal resultaat. Bel voor een afspraak en vraag naar de mogelijkheden bij de vestiging bij u in de buurt. Een Full Face advies kost € 50,-.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten