Een Nieuw Begin aflevering 6 - Velthuis kliniek

Een Nieuw Begin

In het programma 'Een Nieuw Begin' van RTL 4 krijgen mensen die moeilijke tijd achter de rug hebben de kans om een frisse start te maken. Verschillende specialisten van Velthuis kliniek hebben aan dit programma meegewerkt – en met een ontroerend mooi resultaat!

 

Aflevering 6

In deze aflevering zien we de zusjes Charlotte en Liesbeth bij wie we de uiterlijke sporen van het ondraaglijke gemis van 3 familieleden proberen weg te nemen.


De familie is in krap 1,5 jaar tijd drie dierbaren kwijt, een gemis wat de zussen tot op de dag van vandaag verscheurd van verdriet. Het verdriet laat zijn sporen achter in het gezicht van Liesbeth en Charlotte, beide zitten compleet vast in hun verdriet. Ze gunnen elkaar meer een nieuw begin dan ze het zichzelf gunnen en dus geven ze, zonder dat ze het van elkaar weten, elkaar op voor het programma.

Wil je meer weten over een behandeling?

Maak dan een afspraak voor een consult

Kwaliteit gegarandeerd

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

 

Bovendien hebben we een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden we je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. We geloven dat je je doel samen met ons kan bereiken: een spiegelbeeld dat aansluit bij je zelfbeeld. Een spiegelbeeld dat er natuurlijk uitziet. En precies past bij wie je bent. Wij staan voor je klaar om de mogelijkheden samen met jou te bespreken. Laat jezelf niet langer wachten.

 

Meest uitgevoerde behandelingen bij Velthuis kliniek

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten