Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Combinatie pakketten gezicht

vanaf 899 euro

Huidbehandelingen, tijdelijke spierontspanners en fillers versterken en verlengen elkaars effect en zullen jouw uitstraling optimaal verbeteren

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op

Combinatiepakketten gezicht

Naar mate we ouder worden, krijgen we te maken met huidveroudering. Huidveroudering is een proces welke ontstaat binnen verschillende huidlagen. Bij Velthuis kliniek bieden we je verschillende behandelingen aan om tekenen van huidveroudering te verminderen, maar ook ter preventie. Met ons aanbod van combinatiepakketten bieden we je een optimaal full-face behandelplan aan om diverse tekenen van huidveroudering, oppervlakkig en diep, effectief aan te pakken.

Welke combinatiepakketten bieden wij aan?

Pakket I

Prevention

Wil je huidveroudering voor blijven? Dan is dit pakket helemaal voor jou! Houd die open, frisse blik en egale, stralende huid vast.

€899
Pakket II

Correction

Breng de balans en rust in je gezicht terug! Dit pakket laat die terugstaande kin, storende asymmetrie of vlakke jukbeenderen tot het verleden behoren. Corrigeer daarnaast een doffe huid of kleine huidoneffenheden zoals onzuiverheden en pigmentvlekjes.

€1399
Pakket III

Beautification

Creëer de mooiste versie van jezelf en geef je huid een boost! Dit pakket laat je huid én jou weer stralen als nooit tevoren.

€2299
Pakket IV

Positive ageing

Word op een elegante manier ouder! Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil er oud uitzien. Dit pakket rekent af met de negatieve uitstraling die gepaard gaat met het ouder worden.

€2799

Prevention

Wil je huidveroudering voor blijven? Dan is dit pakket helemaal voor jou! Het Prevention-pakket bestaat uit een combinatie van een kleine hoeveelheid tijdelijke spierontspanner en een serie oppervlakkige peelings.

Correction

Breng de balans en rust in je gezicht terug! Het Correction-pakket combineert een kleine hoeveelheid fillers, met een serie oppervlakkige glycolzuurpeelings en behandelingen met laser (Elite MPX) of licht (IPL). 

Met oppervlakkige peelings op basis van glycolzuur kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de bovenste laag met de beschadigde huidcellen verwijderen, waardoor je gezonde huid weer zichtbaar wordt. De twee laser of IPL behandeling worden ingezet om specifieke huidoneffenheden effectief aan te pakken of de teint te verbeteren. Met fillers kunnen we volumeverlies corrigeren, waardoor je gezicht weer mooiere contouren krijgt en worden rimpels verzacht.

Beautification

Creëer de mooiste versie van jezelf! Voor een meer open blik, en een meer egale en stralende huid. Het Beautification-pakket zal jouw huid op alle fronten verbeteren: storende mimieklijnen zullen vervagen met tijdelijke spierontspanner, volumeverlies zal subtiel gecorrigeerd worden met een kleine hoeveelheid filler. Je huidconditie en -structuur zal een flinke boost krijgen met een serie Dermapen behandelingen.

Positive ageing

Word op een elegante manier ouder! Het Positive ageing-pakket zal je laten verouderen met een lach. De subtiele combinatie van tijdelijke spierontspanner, fillers en huidverbeterende behandelingen zorgen voor een elegante manier van ouder worden, met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Afhankelijk welke behandeling het beste bij jou past pakken we in het algemeen of zeer gericht aan. Met de Elite MPX laser of IPL behandelingen worden pigmentvlekken of couperose gericht aangepakt. Een medium peeling geeft je gezicht een sterk verfrissend effect. Door de celvernieuwing welke optreedt wordt je huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Met fillers kunnen we volumeverlies corrigeren, waardoor je gezicht weer mooiere contouren krijgt en worden rimpels verzacht. En met tijdelijke spierontspanners kunnen we storende mimieklijnen verminderen.

Bij welke specialisten kan ik terecht?

Bij deze huidtherapeuten en cosmetisch artsen kun je terecht voor de combinatiepakketten van het gezicht.

Maak kennis met onze specialisten

Het behandeltraject

De stappen van de behandelingen

  • Telefonische intake
  • Advies gesprek met arts
  • De behandeling
  • Nazorg
  • Risico's

Telefonische intake

Wanneer je interesse hebt in deze combinatie pakketten voor het gezicht, kun je via ons Informatiecentrum een consult inplannen bij een van onze cosmetisch artsen óf huidtherapeuten. 

Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Twee adviesgesprekken met de specialisten

Er worden twee consulten gepland: één met de cosmetisch arts en één met de huidtherapeut. Tijdens het eerste consult zal bekeken worden of een combinatiepakket voor het gezicht het meest optimale behandelplan voor jou is. Wanneer dit het geval is wordt een voorlopig advies gegeven over welk combinatiepakket het beste aansluit bij jouw gezicht.

Na het eerste consult zullen de cosmetisch arts én de huidtherapeut onderling met elkaar overleggen om tot een definitief advies te komen. Tijdens het tweede consult zal het combinatiepakket dat het beste bij jouw huid past definitief worden. Ook worden dan de behandelingen ingepland, waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met jouw agenda. We plannen de behandelingen in op de ideale intervallen die van belang zijn tussen de verschillende behandelingen. Dit betekent dat de behandelingen op een bepaald vast interval worden uitgevoerd om tot een optimaal eindresultaat te komen. De behandelingen worden gemiddeld over een periode van 6 tot 12 maanden verdeeld.

De behandeling

Voor de eerste behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. De behandeltijd per behandeling kan variëren van 15 tot 45 minuten. Ook heeft elke behandeling zijn eigen voor- en nazorginstructies. Deze zullen tijdens de bovengenoemde 2 consulten met jou besproken worden en op papier worden meegegeven. We vragen je om met een gereinigde huid, zonder make-up, naar de behandelingen te komen. De mogelijkheid bestaat ook om in de kliniek voorafgaand aan de behandeling jouw gezicht zelf te reinigen met een cleanser en gastendoekje.

Nazorg

Na afloop van elke filler of tijdelijke spierontspanner behandeling zal een controle afspraak worden ingepland om het effect van de behandeling te evalueren. In sommige gevallen zal direct aansluitend aan de controle een vervolgbehandeling plaatsvinden. Bij huidverbeterende behandelingen vindt een controle plaats na een reeks van behandelingen, om het effect het beste te kunnen beoordelen.

Risico's

We zullen er alles aan doen om de behandeling veilig te laten verlopen. Echter is ook jouw medewerking nodig om de behandeling goed en veilig te laten verlopen. We vragen je daarom goed aan de voorgeschreven instructies te houden.

Iedere cosmetische ingreep kent risico's zoals een allergische reactie of een infectie. Gelukkig zijn bij deze verschillende behandelingen de risico's minimaal. De huidtherapeut en de cosmetisch arts zullen je hierover uitgebreid informeren.

Wil je meer weten over deze pakketten?

Neem dan contact op met de medewerkers van ons Informatiecetnrum en plan een afspraak met de huidtherapeut en cosmetisch arts in.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201