Een Nieuw Begin - Velthuis kliniekBorstvergroting uitgevoerd door Laura Moojen-Zaal

Borstvergroting door Dr. Laura Moojen-Zaal

Borsten zijn soms te klein in verhouding met de rest van het lichaam en worden na een zwangerschap vaak slap. Met een borstvergroting gaat het niet alleen om het vergroten van het volume of het weer ‘opvullen’ van de borsten, ook de vorm van de borsten en de verhouding met de rest van het lichaam is belangrijk. Bij Gemma heeft Dr. Moojen-Zaal de borsten weer hersteld op het oude niveau, zodat ze weer vol, stevig en perfect in verhouding zijn met haar lichaam.

De borstvergroting van Gemma

Tien jaar geleden waren Gemma en haar man Patrick in blijde verwachting, maar helaas overleed het kindje tijdens de bevalling. Haar lichaam en borsten waren er klaar voor om de baby te voeden, maar toen dit niet nodig bleek te zijn, werd ze de ochtend na haar bevalling wakker met slappe, ‘lege’ borsten.

 

Na nog 2 miskramen heeft het stel inmiddels 2 gezonde kinderen samen. Gemma heeft geprobeerd om te accepteren dat haar borsten er nu zo uitzien, maar ze herinneren haar constant aan de nacht waarin ze haar eerste kindje verloor. Bovendien schaamt ze zich voor haar lichaam (ook naar haar man toe) en staat kleding haar vaak niet. Naar de buitenwereld toe is ze positief, maar van binnen is ze erg ongelukkig.

 

We hebben haar samen met Angela en het team van specialisten geholpen om het verlies van haar kindje te verwerken en haar zelfvertrouwen terug te winnen, zodat ze vooruit kan kijken naar een positieve toekomst met haar lieve gezin. Ongelofelijk mooi om te zien hoe een borstvergroting een ommekeer in Gemma’s hoofd en leven veroorzaakt.

 

Bekijk hiernaast de video van de borstvergroting van Gemma, uitgevoerd door Dr. Laura Moojen-Zaal

 

Wil je meer weten over een borstvergroting?

Meer informatie

Dr. Laura Moojen-Zaal

Dr. Laura Moojen-Zaal studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1999 behaalde ze cum laude haar artsenbul, en in 2007 voltooide ze haar opleiding tot plastisch chirurg aan de Isala Klinieken in Zwolle. Dr. Moojen-Zaal is in 2009 gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam met het onderwerp aangeboren moedervlekken.

 

Ze werkte als plastisch chirurg in het Academisch Centrum Utrecht. Sinds 2008 is ze werkzaam in Velthuis kliniek Hilversum. "Velthuis kliniek staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Deze twee ingrediënten zijn voor mij essentieel. Ik vind het belangrijk om elke cliënt persoonlijke aandacht te geven en goed en realistisch voor te lichten. 

 

Dr. Moojen-Zaal (secretaris van NVEPC en lid van NVPC) heeft diverse stages en internationale cursussen gevolgd, en zich zo toegelegd op twee speciale aandachtsgebieden: borstchirurgie en aangezichtschirurgie. Specialisaties die om een grote mate van inlevingsvermogen vragen: "Cliënten die een cosmetische ingreep laten doen aan hun borsten of gezicht denken daar heel goed over na. Ik vind het een uitdaging om aan hun wensen te voldoen en een zo natuurlijk mogelijk resultaat na te streven".

Meest uitgevoerde behandelingen bij Velthuis kliniek

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten